Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Om bloggtjänsten Myblogg.se

Vi presenterar en kort översikt om Myblogg.se. Den här sidan har lästs av 8856 andra besökare. Det är en av de bloggtjänster som vi har skrivit om. Vet du om någon annan vi glömt berätta för oss! Vi tar gärna emot tips.

Myblogg.se blogg.se

Myblogg.se

Myblogg.se
Besök direkt: http://www.myblogg.se

Beskrivning från deras hemsida

Myblogg är en svensk bloggtjänst som drivs helt idéelt. Vår idé är att ge de som bloggar tillgång till bra verktyg och möjlighet till exponering på nätet samt en hög personlig service. Myblogg har tusentals besökare varje månad och antalet växer stadigt för varje dag. En stor nyhet är att du nu får en egen subdomän: EX: minblogg.myblogg.se. Vi tillhandhåller över hundra stilmallar som du fritt kan välja.Kommentarer

Intressant med Wordpress som backbone i denna tjänst. Här skulle jag vilja lägga upp min blogg om man ser på första intrycket. Att de också ger 100 mallar att välja på är ju grymt intressant. Tekniskt sett är Wordpress ett mycket bra system för blogging. Man kan göra nästan vad som helst med Wordpress.

Uppdatering:
Har just testat att skapa en blogg hos myblogg.se. Det gick bra. De erbjuder många fina saker med bloggen, fina teman etc. Dock kan man inte ändra i mallarnas grundkod vad jag kunde se. Det gör att man inte kan fixa till optimering för Google, meta taggar etc etc. Även ej tillåtet med Javascript när man vill infoga text såsom knappar från kataloger och statisik tjänster. Så det gav myblogg.se minus. Trodde detta var DET men verkar inte så tyvärr.


Senaste ändringen av informationen ovan var den 1 mars 2009.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-05-21 Miltons.eu

2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

 
 

Senaste från bloggarna


09:23 Dagens tanke

20:39 Tölö kyrka