Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

KORRINGERING


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 20 mars 2017 14:02. Läs inlägget på bloggen här.

När det jag skriver, innehåller anspelningar på verkliga händelser där en annan - inte namngiven person - varit involverad, återger jag naturligtvis inte alla detaljer exakt. Detta för att ingen, som redan känner till saken mycket väl, ska kunna lista ut vem det är. På en annan blogg, där jag i flera tidigare inlägg har kallats "Mr" - då i vanligltvis mycket posiliva sammanhan, t.ex. hur trevligt det ska bli att träffa "Mr" - kan man idag läsa att boggägaren nu måste bemöta "felaktigheter" på Mr:s blogg. 
 
Jag har i sak inga invändningar mot dessa "rättelser". Men därmed har bloggägaren erkänt "Det var jag". Vilket jag tycker var aningen osmart. Men för all del. Mig bekommer det inte. Men jag måste ändå invända mot den psykoloogiserande attityden:  Om någon känner sig förbigången, kan ju orsaken vara att han faktiskt har blivit förbigången. Och därför har börjat tvivla på den organisationens eller partiets ymninga prat om alla människors lika värde. 
 
Jag har levt under sju år nu, som någon "därnere", som inte lever i den verkliga världen, där regler följs och viktiga beslut tas, i kontexten ""vi häruppe och dom därnere". Samt gliringar att jag inte skulle vara någom riktig arbetare för att min far inte var arbetare - som om det vore ett mentalt tillstånd, som inte har med social position att göra, eller en genetiskt ärftlig egenskap att vara arbetare. Mindre intelligent och reagerar känslomässigt på ett primitivt sätt. Förstår inte att man tillhör underklassen. Detta är ett vanligt synsätt bland nuvarande och före detta akademikersossar, som menar sig vara självskrivna för ledande uppdra ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna


07:00 Dagens tanke

07:00 Dagens tanke

22:19 Citatet

07:00 Dagens tanke