Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

PINGST!=ANDENS LIV och KRAFT


Ett inlägg från bloggen: Jesusliv


Publicerad den 9 juni 2017 05:05. Läs inlägget på bloggen här.

PINGST! = ANDENS LIV och KRAFT i och genom den troende. För mig är Pingsten inte bara vad almanackan påstår, det är en vardaglig verklighet där Jesu Härlighets närvaro och frid uppfyller mig, där Guds kärlek omsluter mig, där Guds helighet och kraft genomsyrar hela mitt väsen...
Du som ofrälst icke-troende kan bara se på detta Guds under som genom ett "nyckelhål", du är utanför och kan inte se och förstå...Kanske du tror vi kristna "missar allt syndigt kul" och borde komma tillbaka till det värlsliga livet, men att lämna Jesus och Hans liv och återigen bli ett tomt, ensamt och vilsen varelse i världen utan Gud, utan hopp, utan verkligt liv, det vore för mig som att gå från Paradis till pissoar...jag prövade ert läger i 30 år, jag har levt med Jesus i snart 22 år, jag vet Allt om båda lägren, ni vet Inget om mitt läger...som Bibeln säger "Han har frälst oss från mörkrets välde och fört oss in i sin älskade Sons rike".
Pingsten handlar om att möta Gud i och genom den Helige Ande, och bli både uppfylld och utrustad med Gudslivet och dess väldiga kraft, inte bara för egen del utan framförallt för att ge vidare till en döende och förlorad mänsklighet. Andens nådegåvor som alla troende bör ha fått och verka i till välsignelse och hjälp så att trossyskonen byggs upp och tjänar Herren, så att ofrälsta får uppleva Jesus i kraft och hjälpas motta Frälsningen.
TA EMOT Andens liv och kraft! Öppna ditt hjärta för JESUS och bli Uppfylld av Hans kärleks- och Härlighets närvaro...Låt Guds helighet och andliga eld, "Pingstens eld" rena ditt hjärta och sinne, låt Jesu frid och glädje vara din, och ge vida ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesusliv.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna


07:00 Dagens tanke

22:19 Citatet

07:00 Dagens tanke

17:02 Jobbig dag