Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Jesus bröder och... systrar


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 17 juli 2017 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

När Jesus talar om att skilja fåren från getterna så kan det inte handla om att han kommer att skilja ut fåren från getterna i GUDS FÖRSAMLING med tanke på vad bibeln säger (se nedan).
Den säger att han skall samla alla FOLK/MÄNNISKOR och skilja dem från varandra. Jag tror inte att det finns några GETTER i Guds sanna församling här på jorden som består av alla frälsta och pånyttfödda i Jesus. Då skulle Jesus/Gud prata emot sig själv. De har redan blivit utskiljda/avskiljda från världen för annars hade de inte varit frälsta/pånyttfödda i Jesus.
Frälsta och pånyttfödda kristna kan inte tillhöra kategorin getter (de lyssnar till Jesus/Herden och följer honom) men sedan finns det förstås många getter inom de falska kyrkorna vilka vi har varnat för många gånger här på bloggen. Det vill säga folk som inte är frälsta och pånyttfödda men som gärna säger att de är det (trots att de följer en annan herre) och får andra att tro på det.
Och sedan, vilket det tog ett tag för mig att fatta, eftersom kyrkokristna alltid har talat om att man måste vara barmhärtig mot allt och alla, föda dem, klä dem, besöka dem när de är sjuka, göra allt för alla (för varenda människa oavsett vad de tror och gör) och så vidare, vilket är helt fel. Jesus talar om ”de minsta BRÖDERNA”(se nedan).
Alltså om dem som tror på honom. De som inte tror på honom (kreti och pleti bland världens människor), är inte Jesus bröder (systrar) och om de inte är Jesus bröder (systrar) så kan de inte heller vara våra bröder och systrar.
Att vara barmhärtig mot en icke troende ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna


07:00 Dagens tanke

22:19 Citatet

07:00 Dagens tanke

17:02 Jobbig dag