Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Det är dags att vi kristna börjar blogga om Jesus


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 22 augusti 2017 16:04. Läs inlägget på bloggen här.

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen: Jag efterlyser kristna evangeliserande bloggar och hemsidor där man på ett enkelt och tydligt sätt talar om hur man blir frälst. 

Det ska vara Jesus centrerade bloggar som klart och tydligt förklarar att man behöver ta emot Jesus som Herren för att bli frälst. Det ska inte råda någon förvirring över det här området. Det ska vara en tydlig frälsnings-information. Ingen ska få så in förvirring när det gäller detta. 

Det är endast Jesus som frälser. Det är Jesus ensam som frälser. Du behöver inte ha någonting annat vid sidan av Jesus. Och det är inget som du heller kan göra för att bli frälst utan det är endast ett mottagande av Jesus som du blir frälst. Vi måste proklamera ut ett tydligt budskap. Inget oklart, inget suddigt, inget flummigt, utan ett tydligt budskap. 

Vi behöver evangeliserande bloggar och hemsidor. Det finns många kristna bloggar på nätet men många av de här undervisar om sådant som människor inte behöver och inte heller frågar efter. Inte heller kan de ta till sig den. Den sår bara in förvirring med sina djuplodande kunskaper. Många gånger när man läser Sådant förstår man det inte och jag undrar om de själva förstår det som de undervisar om.

Vi måste skriva ett enkelt och klart frälsnings budskap om Jesus. Ett budskap som alla förstår och kan ta till sig. Du behöver inte krångla till med massa djupheter som du inte själv begriper eller andra förstår. Människor behöver Jesus och vi måste ge dem Jesus Kristus. 

Och ett sätt att ge dem Jesus är att vi har en klar och tydlig förk ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna