Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Nåden och Kärleken eller Fariseismen


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 23 augusti 2017 11:11. Läs inlägget på bloggen här.

Läsarmejl av Jörgen Milton Jesus kritiserade hårt fariséerna för att de hindrade andra människor för att komma in i himlen med sin undervisning. Risken är att vi likt dem hindrar människors frälsning genom bloggar där vi talar om synd och dom och kritiserar våra syskon. Låt mig vara tydlig vi ska varna för det som är fel, men i kärlek. Det som ska känneteckna oss kristna är kärleken till vår nästa.Bli ingen FariséSjälv har jag förut varit en som väldigt hårt kritiserat synd och gärna haft något bibelord till hands för att påvisa min rätt. Jag sökte på kristna sidor och bloggar som i stort sätt endast handlade om att kritisera andra kristna ledares fel och brister. Men mycket snart började jag må väldigt dåligt och insåg då att jag hamnat helt fel. I min iver att leva ett radikalt liv för Jesus, hade jag istället blivit en farisé som dömde andra och allt efter bokstaven.
Jesus kritiserade hårt fariséerna för att de hindrade andra människor för att komma in i himlen med sin undervisning. Risken är att vi likt dem hindrar människors frälsning genom bloggar där vi talar om synd och dom och kritiserar våra syskon. Låt mig vara tydlig vi ska varna för det som är fel, men i kärlek. Det som ska känneteckna oss kristna är kärleken till vår nästa.
Nu tror kanske några här att jag blivit liberal och tycker att vi ska tillåta allt, det är inte det jag säger. Jag vet att Herren är en helig Gud som inte tillåter synd, men samtidigt är han en Gud full av nåd som förlät Israels folk gång på gång efter att de hade syndat. Han sände Jesus till oss för att d ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna