Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Guds eviga löften till Israel


Ett inlägg från bloggen: Den yttersta tiden


Publicerad den 23 augusti 2017 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Upp 4: 1-3  - Därefter såg jag, och se: en dörr stod öppen i himlen. Och rösten som jag först hade hört tala till mig som en basun sade: "Kom hit upp, så ska jag visa dig vad som måste ske efter detta."
 2 Genast var jag i Anden. Och se, en tron stod i himlen, och någon satt på tronen. 3 Och han som satt där liknade en ädelsten, som jaspis och karneol , och runt omkring tronen fanns en regnbåge som liknade smaragd.När Johannes i sin syn ser Guds tron i det himmelska, liknar han Herren vid en ädelsten som jaspis och karneol. Hur kommer det sig, att det just är dessa stenar som Johannes ser, och vilken betydelse har dom? Det kommer visa sig, att dessa stenar representerar Guds förbund med Israel, som bekräftar att den 70:e och den sista årsveckan, på ett helt särskilt sätt har med Israel och det judiska folket att göra. Israels och Guds förbundDan 9:24 - Sjuttio veckor är bestämda över ditt folk och över din heliga stad för att göra slut på överträdelse, försegla synder, försona skuld, föra fram en evig rättfärdighet, fullborda syn och profetia och smörja den Allraheligaste.Israels och Guds förbund till det judiska folket, är den centrala delen för den sista årsveckan före Jesu synliga återkomst till Israel. Sjuttio veckor skulle vara den profetiska tidsperiod som var förelagd Israel, där Herren gav sex profetiska löften till Daniel, som både har med deras kommande frälsning, Messias och det kommande templet att göra. Ädelstenar i bröstskölden1 Mos 28: 17-21 - Du skall förse den med infattade stenar, ordnade i fyra rader: i första raden en karneol, en topas och en smaragd, 18 i andra raden en karbunkel, en safir och en kalcedon,&nb ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Den yttersta tiden.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna