Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Kan vi se vägen till Gud genom Jesus?


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 22 september 2017 17:05. Läs inlägget på bloggen här.

Läsarmejl av Johnny Haglund Vi är Guds barn, men Jesus är den förstfödde. Vi är kungar till Gud, men Jesus är kungars kung. Vi är jordens herrar, men Jesus är herrarnas Herre. Vi är Guds präster, men Jesus är överstepräst.

När satan gav Jobb lidandet. Då fanns satan inför Guds ansikte, och han kunde be Gud om saker direkt. Han fick då använda den makt han behövde för att pröva Jobb. När Jesus hade vandrat här på jorden och dött på korset för oss. Då fick Jesus all makt i himmelen och på jorden, satan kastades ned till jorden. Satan kan inte efter det gå till Gud eller Jesus och be om något, Satans avskildhet är fullständig. Vi ser också att ondskan är låst till jorden.

Jesus fick av Gud all makt i himmelen och på jorden, det betyder inte att Gud inte har makten, utan det betyder att den delen av makten går genom Jesus. Då är det väl naturligt att den strömmen måste följas bakvägen, för att nå källan. Så vi ser att vägen till Gud går genom Jesus. Därför när vi ber om makt för något i Jesu namn, måste det vara enligt Guds vilja, han gör bara det han vill. Det är med andra ord, till Gud vi ber genom Jesus. Då utför Jesus det som behövs, för bönesvaret och ger oss den makt vi behöver, bönen har då också passerat Jesus på väg till Gud.

Vi är Guds barn, men Jesus är den förstfödde. Vi är kungar till Gud, men Jesus är kungars kung. Vi är jordens herrar, men Jesus är herrarnas Herre. Vi är Guds präster, men Jesus är överstepräst.

Förstår vi det här, förstår vi o ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-05-21 Miltons.eu

2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

 
 

Senaste från bloggarna


08:44 Dagens tanke

01:00 nuBibeln

08:33 Citatet