Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Tatuering är skadligt för hälsan


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 22 september 2017 12:12. Läs inlägget på bloggen här.

Bild: Aftonbladet.

Tatuering är inte bara skadligt för din själ och ande utan även också för din kropp! Men det säger sig självt att tatuering är skadligt för hälsan då främmande pigment förs in i kroppen!

Tatuering är andligtAtt tatuering är andligt avslöjar bildernas karaktär som oftast är andliga. Många gånger föreställer bilderna på djävulen och demoner. Tatueringar kan vara demoniskt, och de kan öppna upp för demoner.Oftast är tatueringar bild på demoner, änglar eller andra andliga ting. Det är alltså andligt.I himlen finns det inga tatueringar så varför skall du tatuera dig här på jorden?AvgudadyrkanTatueringar härstammar från avgudadyrkan. Vi ska dyrka den ende sanne Guden i Jesu namn och inte några avgudar. Bibeln berättar att de åkallade Baal när de ristade sig själva.Zlatan som är katolik har tatueringarna på sin kropp som är inte kristna, men däremot är de andliga och i grunden demoniska. Hans tatueringar är buddistiska!Är du kristen och funderar på att tatuera dig? Gör det inte! Du öppnar upp dig för makter som du inte vill ha i ditt liv!Dessutom vittnar tatueringar om någonting annat än Jesus Kristus. Du är kallad att vittna om Jesus och inte bära vittnesbörd om ondskans andemakter!

Tatuering förstör kroppenVarför ska man förstöra sin kropp med fula tatueringar? För fult är det. Dessutom förstörs inte bara kroppens utseende, nu riskeras det, enligt studion som Aftonbladet referera till, att det dessutom är skadligt för kroppen. Men det säger sig självt att tatuering är skadligt för hälsan.Dessutom förstör tatueringen din kropp. Jag har s ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-05-21 Miltons.eu

2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

 
 

Senaste från bloggarna


08:44 Dagens tanke

01:00 nuBibeln

08:33 Citatet