Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Sverige är kontantlöst 2023


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 10 oktober 2017 18:06. Läs inlägget på bloggen här.

Om fem år är Sverige kontantlöst. Forskning från KTH och Handelshögskolan i Köpenhamn visar att Sverige är kontantlöst 2023.Nu är det 97 procent av handlarna som tar emot kontanter, men det bara 18 procent av konsumenternas betalningar som sker i kontanter.  Så det är konsumenterna som driver på, menar forskaren Niklas Arvidsson till Computer Sweden.Den kontantlösa konspirationenFör ett tag sedan lät jag publicera e-boken Den kontantlösa konspirationen på Apg29. Det är en väldigt intressant bok som verkligen belyser skeendet som vi nu lever i. Oftast tänker vi att det blir svårt att handla och sälja när Antikrists märke har blivit lanserad, vilket Uppenbarelseboken beskriver, men det är redan svårt nu.Vi är i det kontantlösa samhället nuJag berättade för ett tag sedan om min dotter Desiré när hon skulle köpa ett mobil-skal i en Telia-butik, sträckte hon fram sedlar till säljaren för att betala. Men hans sa att de tar inte emot kontanter. Jag fick hjälpa henne genom att betala med mitt kort. Förutom att det är skrämmande att butiker inte tar emot kontanter tycker jag också att det var ett dåligt bemötande mot ett barn.
Bibeln talar om ett kontantlöst samhälle i Uppenbarelseboken 13, men vi är inte på väg in i det, utan vi är redan där.Banker tar inte emot kontanterRedan nu finns det banker och butiker som inte tar emot kontanter, ja, till och med inom vården. Det finns parkeringsautomater som inte tar emot kontanter, bussar och så vidare. Redan nu så är det svårt att handla om man bara har kontanter. Men jag har läst någonstans att det är olagligt att inte ta emot kontanter. Förr kunde affärer och kiosker vägra ta emot kortbe ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-05-21 Miltons.eu

2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

 
 

Senaste från bloggarna


08:44 Dagens tanke

01:00 nuBibeln