Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Islamolog vi ha månggifte i Sverige


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 12 oktober 2017 02:02. Läs inlägget på bloggen här.

Bild: Svt.se. En kvinnlig islamolog vill tillåta månggifte i Sverige eftersom homosexuella äktenskap tillåts i Sverige. Så där ja, nu kom det som vi alla har befarat skulle hända. Det går ett steg längre hela tiden. Det börjar med partnerskap, sedan blir det äktenskap för samkönade par, och nu vill men också har månggifte för män.
"Alla muslimer som tror på Koranen och profetens väg vet att en man får gifta sig med flera", säger den kvinnliga islamologen Suad Muhamed till SVT.
Tillåta lagbrott?
Eftersom det är tillåtet med samkönade äktenskap i Sverige så tycker hon att det också ska vara tillåtet för en man att ta flera fruar. Och så kommer hon med någonting mycket konstigt uttalande som inte alls håller. Det är olagligt i Sverige med månggifte så kallade polygami men enligt henne så kommer muslimer att strunta i den lagstiftningen och gifta sig polygamt utomlands i alla fall. Och av den anledningen tycker hon att det är lika bra att det då tillåts i Sverige.Ett sådant resonemang håller verkligen inte. Ska man tillåta något olagligt bara för att en del bryter mot lagen?
Centerns ungdomsförbund vill ha månggifte
Det är inte bara inom islam man arbetar för månggifte. Detta förekommer också i politiska partier i Sverige. Vi ser det inte minst inom Centern.

Närmare bestämt Centerns ungdomsförbund CUF som också vill tillåta polygama äktenskap. CUF-medlemmarna Hugo Pringle och Caroline von Seth, skrev den 26 juni 2016, att månggifte borde legaliseras. I debattartikeln ”All kärlek är bra kärlek – legalisera polygami”, publicerad på Nyheter24, skriver de: ”Vissa hävda ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna


07:00 Dagens tanke

22:19 Citatet

07:00 Dagens tanke

17:02 Jobbig dag