Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Är jag galen?


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 1 november 2017 23:11. Läs inlägget på bloggen här.

Ni som känner mig vet att jag inte direkt brukar shoppa massa nya kläder varje månad. Ni vet också att jag tycker det är väldigt bra med produkter som är miljövänliga och har tillverkats på ett schysst sätt, där människorna arbetar under bra förutsättningar, med hyfsad lön, säkra miljöer, inget barnarbete och så vidare. Jag försöker vara en medveten konsument och billiga kläder från exempelvis H&M som går sönder efter några månader är något jag gärna undviker att köpa. Jag vill ha kläder som håller länge, och inte har tillverkats av barn och kvinnor som sitter tolv timmar i sträck och syr i en fallfärdig byggnad utan att få gå på toaletten under arbetstid och få en lön som de inte kan leva ett värdigt liv på. Ja, sådant är väldigt viktigt för mig. Det är lätt att ignorera människorna som tillverkat våra kläder, de sitter någonstans i Bangladesh eller Kambodja och vi behöver aldrig se deras trötta ansikten eller plåtskjulen där deras barn får växa upp. Men de finns ju där oavsett och våra val påverkar dem! 
 
Nu kommer vi till den bästa delen: det finns superbra alternativ till de billiga klädaffärerna, de som inte alltid prioriterar människor och miljö. Mitt nya favorit-klädmärke är Armedangels, här har ni deras hemsida! Jag har nu fyra t-shirts från dem, två av dem har jag redan visat upp, HÄR och HÄR. De andra två fick jag för en vecka sedan och jag älskar dem precis som de två första! Det märks verkligen att det är bra kvalité, och jag har stort förtroende för företaget. De verkar vä ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna


11:36 Dagens citat

08:51 Dagens tanke

10:43 Ett sant ord

09:07 Dagens tanke