Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

De förlorade fåren/fåret


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 22 november 2017 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

Ingen kan bli född på nytt genom sin egen vilja utan det är Gud/Jesus som föder en människa till ett nytt liv. När Jesus har kallat en människa (han kallade den innan den kallade honom och tog emot honom) och tagit emot honom genom munnens och hjärtats bekännelse, bett om förlåtelse och ångrat sina synder, så är det bara Jesus som har makten att kunna förvandla en människa och föda den på nytt, till ett nytt liv som är ett helt annorlunda liv än det gamla liv den levde..
På så sätt är den som en gång har blivit frälst alltid frälst eftersom Jesus inte släpper dem som är hans i första taget. Han kallar och kallar om en människa som tror på honom och vill följa honom försvinner på villovägar. Han går till och med så långt så att han personligen söker upp de förlorade fåren vilka är de som vill vandra med Jesus och som tror på honom men som har gått vilse.
Jesus bryr sig med andra ord om de ”förlorade” fåren och han vill återföra dem till sin fålla. De stackars fåren i sin tur, som inte riktigt vet varför de valde att försvinna bort från de andra fåren och från Jesus, är glada och tacksamma när han, den sanna herden kommer för att bära hem dem och placera dem där de hör hemma.
Det är oannolikt att fåren skulle börja sprattla och vilja frigöra sig från den sanna herdens armar (Jesus) när han har lyft upp fåren/de får som är hans, och efter allt de antagligen har varit med om under den tid som de har varit ute på drift.
Troligtvis är fåren lika lyckliga som herden över att få komma till sin fålla och till den herde (Jesus) som bryr sig om de ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna


08:36 Dagens tanke

07:48 Naturbilder

08:46 Dagens tanke