Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Det dummaste folket i världen


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 22 november 2017 14:02. Läs inlägget på bloggen här.

Svenskarna, om det numera finns något som kallas svenskar, är i särklass det dummaste och mest naiva folket i världen och det är vi många som kan skriva under på idag.
Inte minst invandrarna (varav alla kallas flyktingar eller ensamkommande barn) som skrattar halvt ihjäl sig bakom ryggen på alla de pajasar (goda) som befolkar landet och som försöker att överträffa varandra i godhet och inte förstår att de är hjärntvättade (rent av dumma i huvudet) och att ingen människa (som tar sig till Sverige för att parasitera) och inte heller något djur, biter den hand som föder den.
De dumma och naiva betraktar sig dock inte som dumma och naiva utan som snälla och goda, smarta och intelligenta trots att de beter sig som hundar rent bokstavligt vilka älskar allt och alla om de bara blir klappade och kliade eller med andra ord uppskattade på olika sätt.
Då blir de glada och viftar på svansen och är från ena stunden till den andra bästa kompis med den/dem som har klappat och kliat eller med andra ord antytt hur goda och kärleksfulla de är och vilket bra arbete de gör.  
Idag går det att vinna priser och utmärkelser genom att vurma för tiggare, ensamkommande skäggabarn och andra stackare (parasiter från när och fjärran) som ser Sverige som en stor mjölkkossa fullt med dumma och naiva människor som inte intresserar sig för att ta reda på hur saker och ting verkligen förhåller sig (ta reda på fakta) utan som köper precis allt med hull och hår för att få fortsätta att kallas goda.
Micael Grenholm (26 år) är en av dessa dumma (naiva tokstollar) som kallar sig god liksom även sionisttidskriften DAGEN kallar honom god och av den anledningen har nominerat honom till att bli årets ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna


08:36 Dagens tanke

07:48 Naturbilder

08:46 Dagens tanke