Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Det går minst tjugo flyg till Afghanistan (Kabul) från både Göteborg och Stockholm så gott som dagligdags


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 22 november 2017 07:07. Läs inlägget på bloggen här.

Jag kollade lite på måfå upp olika flyg (flygdatum) med destination Afghanistan och Kabul och fann till min förvåning att det går ett hissnande stort antal flyg mer eller mindre varje dag till denna ”KRIGSHÄRD” (oroshärd) som ”ensamkommande barn” (män/kvinnor) numera flyr från för att det är stört ”OMÖJLIGT” att vistas där.
Afghanistan är ju inte direkt något land som svenskar väljer att semestra i och frågan är om det ens går några charterresor till denna så kallade krigshärd/oroshärd/konflikthärd.
Med tanke på detta så är frågan vilka det är som åker dit, hur de ens kan åka dit och varför det går så många flyg till ett land som människor påstår sig ha flytt ifrån och fortfarande flyr ifrån för att söka asyl i Sverige?
Det är knappast troligt att flygen går tomma (för skojs skull) och som sagt är ju inte Afghanistan drömresemålet för särskilt många svenskar.
Att ställa dessa frågor kan, som så mycket annat, säkert ses som hatiskt och rasistiskt enligt de av kulturmarxism hjärntvättade och duktiga idioterna som befolkar landet och driver det mot undergången, men är det inte ganska relevanta, för att inte säga viktiga, frågor när man tänker efter?
Inte minst då vi dagligen matas med snyfthistorier i olika medier från så kallade ensamkommande barn och andra som påstår att det inte går att leva eller vistas i sina egna hemländer.
Antagligen (nu har jag inte kollat) så går det mängder av flyg dagligen även till de andra så kallade krigsdrabbade länderna (Iran, Irak, Syrien för att nämna n&arin ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

 
 

Senaste från bloggarna


08:36 Dagens tanke

07:48 Naturbilder

08:46 Dagens tanke