Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Utan antisemitismen och rasimen skulle Satans synagoga gå under vilket de har erkänt


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 28 januari 2018 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Som vi skrev i ett tidigare inlägg så är Satans synagogas (de judiska sionisternas/de falska judarnas) värsta mardröm att deras synagoga och de tillhörande denna, skall avslöjas eftersom det skulle kunna betyda att de riskerar att förlora makten över alla länders ekonomier som de successivt genom att starta krig på krig samt konflikter överallt i hela världen under århundraden har lyckats tillförskansa sig genom att hålla ihop som grupp och genom att dyrka sin herre Satan.
Om det skulle ske så skulle de även förlora makten över människorna (den stora massan) efter att först ha förlorat makten över regeringarna och makthavarna i de olika länderna (demokratier såväl som diktaturer) vilka de idag ger höga löner, privilegier, förmåner, fallskärmsavtal, nya arbeten inom deras verksamheter (de äger och kontrollerar det mesta) såsom banker (se Fredrik Reinfeldt med flera och ställ er frågan om han hade fått det jobb han har idag, på en av Satans synagogas banker, om han inte hade visat sin lojalitet till Satans synagoga och dess agenda samt sitt förakt för det svenska folket och Sverige som tidigare statsminister) med mera om de tröttnar på sina ”arbeten” eller gör sig omöjliga (vilket innebär att säga sanningar istället för lögner) i utbyte mot att de går deras intressen tillmötes och håller/fortsätter att hålla, befolkningarna på plats.
Det är väl knappast någon som tror att de besuttna och priviligierade makthavarna (Satans synagogas lakejer) i Sverige och runt om i världen (från höger till vänsterföreträdare och allt däremellan) hade stått på deras sida (på Satans synagogas sida) om de inte hade ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

2017-03-22 Träning och tro

2017-01-15 Morgonluft

2016-12-05 Helan eller halvan?

 
 

Senaste från bloggarna


19:55 Dagens tanke