Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Korsfäst! Korsfäst!


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 12 februari 2018 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

Kyrkorna och samfunden har anammat det mesta av det gamla testamentet, bland annat att judarna är Guds utvalda folk om de har föräldrar som är judar. Om judarna, detta folk, inte tror på Jesus/Gud (är massmördare eller kriminella) spelar ingen roll enligt kyrkorna för de är ändå utvalda av Gud/Jesus och kommer så att vara ända in i evigheten vilket innebär att de kan tro på vad de vill och göra vad de vill och ändå vara utvalda av Gud/Jesus.
Handen på hjärtat och nu talar jag till er som kallar er kristna och som har läst Jesus/Guds evangelium, det nya testamentet. Är det verkligen så om ni läser NT och stillar ner er i bön? Säger då Jesus, den herre ni bekänner er till att judarna tillhör Guds utvalda folk i det nya förbundet?
Att ni måste åka på pilgrimsresor (utbildningsresor) till Israel för att stötta ett folk som inte tillhör eller vill veta av det nya förbundet i Kristus och som ägnar sig åt religion och som hatar Jesus lika mycket idag som de gjorde när Jesus vandrade på jorden och som skrek korsfäst, korsfäst! med den enda skillnaden att det är andra människor (deras efterkommande) som har tagit deras plats?
Dessa judar skriar idag som de skriade då när sanningen blev för närgången och vill än idag inte veta av sanningen om sina förfäder, de skriftlärda och fariseérna som numera har snärjt hela kristenheten i sitt garn. Många av dem, dessa judar (som fortfarande hatar Jesus) har blivit präster och pastorer i nya tempelbyggnader (byggnader som är byggda av människohänder och som är ett människoverk) som kallas för kyrkor och samfund. En del av dem har varit påvar och många av dem har varit renodlade ockultister ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-05-21 Miltons.eu

2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

 
 

Senaste från bloggarna


09:23 Dagens tanke

20:39 Tölö kyrka