Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Den påtvingade massinvandringen skapar psykisk ohälsa


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 11 februari 2018 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Den som lider av olika slags fobier (fobi = att vara så rädd för något så att den som har fobin gör allt den kan för att undvika det den är rädd för vilket gör att det dagliga livet påverkas) kan i regel söka och få hjälp att komma tillrätta med dessa, det finns olika behandlingar för fobier men när det gäller Islamofobi eller Judefobi, fobi för de falska judarna som äger och styr världen (vilket även brukar kallas för antisemitism), så är det svårare.
 
Då finns det inte mycket hjälp att få utan det är bön i 40 dagar som gäller för de som kallar sig ”kristna” (helst anslutna till någon kyrka/något samfund) vilka måste vända ”andra kinden till” när främmande folkgrupper (folk från främmande religioner och kulturer) invaderar landet och förgriper sig på befolkningen (begår våldtäkter, rån, mord, bedrägerier, alla kriminella handlingar som finns och numera skjutningar dagligdags i det offentliga rummet) som dessutom betalar för deras och deras familjers/släktingars och klaners uppehälle.
 
Det gäller att be för fienden (de som har blivit insläppta i landet men som inte skall vara här utan i sina hemländer) och att vända andra kinden till. Inte att vara rädd. Att släppa in en pedofil i barnets/barnens sovrum och gå därifrån eller att släppa in en förhärdad brottsling (gravt kriminell) i en gammal förälders hem och låta den husera fritt, är kärleksfullt. ALLAS LIKA VÄRDE!!. Vi måste be för dem och för landet säger kyrkorna och dess medlemmar och de ber och ber sig både blåa, gula, gröna och röda utan att något h ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-05-21 Miltons.eu

2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

 
 

Senaste från bloggarna


09:23 Dagens tanke

20:39 Tölö kyrka