Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Sista dagen i Nkinga


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 14 april 2018 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

Nu har vi varit i Tanzania i två veckor och i Nkinga i nästan två veckor. Det betyder att imorgon bitti är det dags att åka vidare, det blir en bussresa på ca 12 timmar och sedan en bilresa innan vi är framme vid Mikumi National Park. Där ska vi sova en natt, för att dagen efter åka på safari på morgonen och på eftermiddagen åka vidare till Bomani Beach. Där ska vi ha lite semester i några dagar innan flyget går mot Sverige, fredag den 20 april. Så här ser planerna ut i alla fall, man vet ju aldrig om något kommer ändras…Det känns både sorgligt, jobbigt och skönt att lämna Nkinga. Jag är inte så taggad på allt resande men samtidigt blir det spännande att se nya platser. Veckorna här har varit bra, jag har hunnit plugga en hel del men även göra andra saker. Jag tänkte berätta lite om vad vi gjort sedan jag skrev sist, för en vecka sedan.I söndags var vi på gudstjänst i pingstkyrkan nära sjukhuset. Det var mycket musik och dans, det var härligt, och det är en häftig känsla att vara i en så stor grupp av kristna syskon från en annan del av världen! Det var en jättestor församling, den stora kyrkan var full och det satt till och med folk utanför byggnaden.
Den fina kyrkan!Dagen efter, en måndag, besökte jag och Moa Nkinga English Medium School tillsammans med sjuksköterskestudenterna. Det är en skola för barn mellan 3 och 14 år och den ligger också jättenära sjukhuset. Vi blev runtvisade på skolan, som såg ganska fin ut med målningar av alfabetet på väggarna. Mycket var förstås annorlunda från i Sverige, till exempel bodde 180 av eleverna på skolan, i kala, gråa sovsalar fyllda med våningss&au ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-05-21 Miltons.eu

2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

 
 

Senaste från bloggarna


08:56 Dagens tanke