Hem | Nyheter | Senaste bloggarna | Topp 20 | Lägg till blogg | Uppdatera blogg | Riktlinjer | FAQ | Kontakt
Till startsidan för bloggkatalogen Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!
ANNONSTIPS
Rapportera ditt jobb direkt i mobilen
 

Du kan tipsa om ny inriktning när du lägger till din blogg.

Starta egen blogg!

Här kan du starta egen gratis blogg:


Tipsa oss om bloggtjänst om du vet om någon som vi inte vet om.


Gratis körkortstest.

 

Förtydligande om att raka benen


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 30 maj 2018 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

Fick en fråga angående förra inlägget som lyder såhär: Tycker du att det är fel om kristna tjejer rakar benen? Du sa att det inte var för alla men undrar bara om du typ tycker att det är fel om vissa gör det på grund av lenare ben till exempel.
 
Det korta svaret är nej, jag tycker inte att det är fel att raka benen. Jag har själv gjort det i snart fem år (!) och kommer antagligen fortsätta att göra det då och då åtminstone (ett intressant fenomen är ju att ju mer man rakar, desto tjockare och mörkare blir hårstråna, det är min erfarenhet i alla fall... så har man väl hållit på ett tag blir det jobbigare att sluta- en av anledningarna till att jag ångrar att jag började). Anledningen till att jag nu inte gjort det på ett tag är, som jag skrev i förra inlägget, att jag inte vill göra saker som inte styrs av min egen vilja eller Guds vilja utan bara av samhället och andra människors åsikter. Det får mig att känna mig maktlös över mina egna beslut. Jag vill också göra det lättare för andra att gå mot strömmen genom att visa att vi är fler som gör det. 
 
Alltså tycker jag inte att det är fel att raka benen, men jag tycker det vore bra om fler funderade över varför de egentligen gör det. Och de som känner att de följer normer utan att egentligen vilja det själva (vilket jag tror är väldigt många!) uppmuntrar jag att våga låta din egen vilja tala starkare än samhällets röster! 
 
 

Dessa reklamer alltså, vad ska man säga. Nej, det finns ingen gudinna i mig, och om det fanns det skulle jag inte behöva raka benen för att hon skulle komma fram...
  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.

  ANNONSTIPS


ANNONSTIPS
 

Senaste inlagda bloggarna


2018-05-21 Miltons.eu

2018-03-13 Kreativ Tro

2017-12-29 Helt apropå

2017-08-29 Live by faith...

2017-08-14 Hela livet i genom

2017-08-08 Det stora undret

2017-07-27 Evangeliebloggen

2017-07-19 Fri att andas

2017-04-28 Universalism.se

 
 

Senaste från bloggarna


08:56 Dagens tanke