Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Andligt forum

Bloggen lades upp den 29 november 2010.

Andligt forum - http://andligtforum.blogspot.com

Besöka direkt? Ja, ta mig till Andligt forum nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

Andligt forum är en tankesmedja där alla tankar kretsar kring Jesus. Han är livets nav. När allt snurrar och vi blir snurriga är han den fasta punkt som står still. Den fasta klippan, klippan Jesus.

Inriktning: Livet med Jesus
Tracker visningar: 652
Klick ut: 44
Klick in: 231

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

John Wimber och Vineyard

Postad onsdagen den 27 oktober 2010 23:40
     John Wimber För en tid sen hittade jag några kassettband som sparades vid en röjning i arbetsrummet. Bland annat 4 st undervisningsband från när John Wimber var på besök i Göteborg 1989. Konferensen som höll till i Lisebergshallen besöktes av ledare både inom frikyrkorna och Svenska Kyrkan. Välkomstanförandet h [...]


Kings Church International

Postad fredagen den 3 september 2010 19:16
Kings Church International, KCI, http://www.kcionline.org/ är en karismatisk församling i Winsdor utanför London. Församlingen är en G12-församling och har samarbete med andra G12-församlingar i världen, bl a Södermalmskyrkan i Stockholm. Kings Church International leds av pastor Wes Richards som också är samordnare för G12-arbete [...]
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.