Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Bokprinsessan

Bloggen lades upp den 7 oktober 2013.

Bokprinsessan - http://bokprinsessan.bloggplatsen.se

Besöka direkt? Ja, ta mig till Bokprinsessan nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

Bokprinsessan handlar om böcker och kristen tro

Inriktning: Livet med Jesus
Tracker visningar: 0
Klick ut: 21
Klick in: 3

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

Tisdagen 26 oktober

Postad tisdagen den 26 oktober 2021 10:01
På tisdagar har Varlakyrkan lunchbön och jag skall vara med på den idag. De ringde mig från ryggmärgskadeenheten på sjukhus Sahlgrenska och frågade om jag använder stimulatorn. Jag sade ja och jag skall på en undersökning. Amanda och Rasmus har namnsdag idag och jag tycker om  de namnen. Jag har läst det på bloggen Kaela.


Fantastisk söndag

Postad måndagen den 25 oktober 2021 09:58
Igår hade jag en fantastisk dag och jag var aktiv. Kl. 10 köpte jag förvaringslådor och galgar på Clas Ohlsson. Hemma lade jag mig i sängen och klädde mig i svart kjol och min nya kofta.Väl uppe igen lagade jag vegetarisk lasagne. Receptet finns i min favoritkokbok Nya Annas mat. Mina föräldrar samt tvillingsyster och bror med familj kom [...]


Jag älskar lasagne

Postad söndagen den 24 oktober 2021 11:34
Kl. 17 kommer familjen och jag skall bjuda på middag. Det blir en vegetarisk lasagne med spenat och tomat. Jag förberedda rörorna igår och idag skall jag göra färdigt lasagnen.  Nu skall jag vila på sängen 


Mari Kleman

Postad lördagen den 23 oktober 2021 12:15
Kleman är en duktig författare som har skrivit hästböcker om Sara. Böckerna heter Sara och Salina samt Sara och Galdahar. De är barn och ungdomsböcker som jag inte läst.


Böcker

Postad fredagen den 22 oktober 2021 12:14
Idag såg jag programmet Malou efter tio och en intervju med dramatiker och författare Jon Fosse visades på tv4.


Jesus, Guds son

Postad torsdagen den 21 oktober 2021 19:49
Jesus, Guds son, du ljus i mitt inre, låt inte mörkret få tala till min själ.


Vila

Postad onsdagen den 20 oktober 2021 11:10
Den som tror på Gud är trygg. Vila i hans famn och han bär dig genom svårigheter. Om detta kan man läsa i Psaltaren i världens bästa bok Bibeln och jag har läst om detta på min favoritblogg Han lever- Det är en biblisk och kristen blogg. Vila är också namnet på ett danskt, fint klädmärke. Idag har jag köpt en fin tröja från märk [...]


Fantastisk dag

Postad tisdagen den 19 oktober 2021 16:18
Kl. 12 var jag i Varlakyrkan på andakt och präst Tu läste Markusevangeliet 3. Jag träffade Henrik och Spiken. Sedan gick jag hem och vilade på sängen och hade stimulatorn. Kl. 14 var jag uppe i stolen igen och 15 kom     diabetessjuksköterska Eva från vårdcentral Stenblomman hem till mig.


Jag älskar min familj

Postad tisdagen den 19 oktober 2021 10:31
Igår hade jag en fantastisk kväll. Mamma, min lillasyster och min systers barn E och H var hemma hos mig. De fick och åt chokladmuffins med vaniljglass. E försökte se vad jag sa. Jag talar nämligen utan röst. Jag sade kamel, björn och apa.   E var duktig.


Stellan och Fredrik

Postad måndagen den 18 oktober 2021 12:12
Idag var jag på promenad och träffade präst Stellan samt Fredrik. Fredrik och jag har jobbat tillsammans på Aspen och Stellan har varit präst i Vallda kyrka. Vallda är en ort utanför Kungsbacka.    Lukas har namnsdag idag och det är fint tycker jag. Jag läste om det på bloggen Kaela. Lukas är en evangelist i Bibeln, världens bästa [...]


Jag älskar min vän Martin

Postad söndagen den 17 oktober 2021 12:00
Igår hade jag herrbesök av Martin och vi hade roligt. Jag bjöd på vegetarisk paj och sallad. Vi såg filmen The starling. Martin berättade att han skall gå på sin brorsdotters bröllop. Jag sade att jag har varit på mina kusiners och min systers bröllop ´.


Tack Herre

Postad lördagen den 16 oktober 2021 13:24
Idag kommer min vän Martin. Jag har bakat en paj och muffins som jag ska bjuda på. Jag har på mig en kjol och n stickad tröja. Vad gör ni? 


Aktiva dagar

Postad fredagen den 15 oktober 2021 16:34
Igår var jag aktiv. Först hämtade jag apodosen på Apoteket i Kungsmässan. Sedan var jag hemma och vilade på sängen och hade stimulatorn. Arbetsterapeut Tanja var här. Jag gick till ICA och handlade ingredienser för en paj som jag gjort idag. Efter ICA var jag i Varlakyrkan på mässa och prästen Tu läste Psaltaren 65. Idag köpte jag en [...]


Besök på Halmstads sjukhus

Postad torsdagen den 14 oktober 2021 11:10
Igår var jag på Halmstads sjukhus med mina två respiratorer. Detta sjukhus är Hallands största. Jag träffade läkare Kristin samt sjuksköterska Josefin. Josefin berättade att hon läst i Jönköping. Det togs en blodgas på mig och inställningar på respiratorerna kollades.


Jag älskar Carin Wester

Postad tisdagen den 12 oktober 2021 13:43
Wester är en duktig svensk modeskapare som har egna märket Carin Wester under Åhlens.Märket startades 2003 och har tilldelats Elles pris samt Guldknappen.Carin Wester bor med familj i Uppsala och i september köpte jag en fin rutig jacka av hennes märke. Gillar ni Carin Wester
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.