Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Bokprinsessan

Bloggen lades upp den 7 oktober 2013.

Bokprinsessan - http://bokprinsessan.bloggplatsen.se

Besöka direkt? Ja, ta mig till Bokprinsessan nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

Bokprinsessan handlar om böcker och kristen tro

Inriktning: Livet med Jesus
Tracker visningar: 0
Klick ut: 32
Klick in: 6

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

Hälsa

Postad fredagen den 11 augusti 2023 21:03
Jag är på Varbergs sjukhus för jag har en infektion i kroppen. Jag har varit här kl 14:30 och jag tycker det är bra här. Kan ni be för mig?


Idag har jag gjort Kungsbacka

Postad torsdagen den 10 augusti 2023 13:14
Idag var jag på Hemköp i centrum. Jag passade även på att gå till apoteket där. På vägen dit gick jag förbi Fyren och lånade en DVD som heter Gitmo. Det är en dokumentär om Guantanamo Bay fängelset på Kuba. Om en stund kommer min sjuksköterska, som har varit min assistent.  Jag önskar en trevlig helg. Kram.


Kristen tro

Postad onsdagen den 9 augusti 2023 11:06
Jag var i varlakyrkan och jag är så glad för att jag bor nära. Pappa var medoch jag träffade en diakon som heter Ingela. Efteråt frågade jag henne var i bibeln hon läste och hon sa amos i gamla testamentet. Jag träffade också prästen Sven och frågade om han kan be för mig.


Hälsa

Postad måndagen den 7 augusti 2023 15:01
Idag har jag varit på Varbergs sjukhus. På på öron, näsa och hals bytte jag kanyl till min trach som jag har i halsen. Jag har en respirator kopplad till den. Jag har haft högt socker och jag är orolig för att jag har fått en ny infektion. Kan ni be för mig? Jag var hos mina föräldrar igår och plockade äpplen. De bor nära mig, i Kun [...]


Kristen tro

Postad fredagen den 4 augusti 2023 10:20
Igår kväll var jag i Varlakyrkan och lyssnade på livemusik. Det skulle varit traditionell judisk musik, men det blev inställt pga sjukdom. Istället spelades grekisk folkmusik. Prästen hette Sven Svedulf som höll i andakten.Idag frågade pappa mig om jag ville komma till brunchen i Varlakyrkan kl 11, men jag orkar inte. Jag ska hålla mig hem [...]


Jag älskar verkligen blommor?

Postad onsdagen den 2 augusti 2023 14:59
Idag under förmiddagen var jag ute och plockade blommor. Det blev tre olika buketter som jag satte i varsin vas. Bild på dem finns på min Instagram, Bokprinsessan. Efter promenaden lade jag mig för att vila. Jag hade tänkt gå till Kungsbacka kyrka ikväll, men det orkar jag inte.Ha en fin onsdag allesammans?


Jag älskar Varlakyrkan!

Postad tisdagen den 1 augusti 2023 16:33
Idag har jag varit med pappa i Varlakyrkan.  Jag fick höra om Jeremia och jag har läst det i bibeln nu. Jag bestämde med pappa att jag ska plocka äpplen hos mina föräldrar.   Igår var de här från syrgasen i Halmstad.  


Vård

Postad måndagen den 31 juli 2023 12:21
Idag har jag fått mycket vård och jag är mycket tacksam. Det var två sjuksköterskor hemma hos mig. Dom kollade på min syrgas.  Efteråt så kom min sjuksköterska som heter heter Anna och hon har tagit ett CRP för att kolla om jag har lunginflamation.


Hälsa

Postad söndagen den 30 juli 2023 10:43
Tack Herren för att du gör mig frisk varje gång jag är sjuk. Jag ville gå till kyrkan idag men jag är hemma och kollar på paddan svt play. Där kolla jag på gudstjänst. Tack för att jag kan äta antibiotika. Jag är ofta låg i tempraturen.    


Jag älskar Hemköp på Kungsbacka torg

Postad lördagen den 29 juli 2023 16:03
Idag har jag varit på Hemköp.Jag hämtade en paket från Oriflame.Nu har jag vilat och kollat på en dokumentär om Sinead O`connor. Dokumentären var på SVT pley.


Att hjälpa andra

Postad torsdagen den 27 juli 2023 11:28
att hjälpa andra är en bra Filosofi.


Jag har varit aktiv idag

Postad onsdagen den 26 juli 2023 17:56
Jag var på Stenblomman och lämnade papper om insulin. Efteråt var jag på Stadshuset och lämnade in ansökan om riksfärdtjänst till Lomma. Jag har pratat med pappa om att ha en grillfest om en månad.   Ha det bra!


Jag älskar mina föräldrar

Postad tisdagen den 25 juli 2023 12:17
Pappa kommer hem till mig efter han varit i Varlakyrkan. I eftermiddag kommer min mamma för att hjälpa mig betala räkningar.  


Ett hem - Carl och Karin Larssons värld

Postad måndagen den 24 juli 2023 08:53
Denna boken handlar om Karin och Carl Larsson som var konstnärer och gifta med varandra. Jag lånade boken från Fyren och den är bra! Den handlar om inredning och odling, något som jag är intresserad av.    Här är en bild på omslaget.   


Kristen tro

Postad söndagen den 23 juli 2023 14:45
Idag har jag sett på en sommarandakt från S:t Olofsholm på Gotland. Det var en präst som heter Johan som var med och han pratade om mörkret som blir ljus när vi är med Gud. Vad tror ni på? Jag tror starkt på det! 
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.