Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Bokprinsessan

Bloggen lades upp den 7 oktober 2013.

Bokprinsessan - http://bokprinsessan.bloggplatsen.se

Besöka direkt? Ja, ta mig till Bokprinsessan nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

Bokprinsessan handlar om böcker och kristen tro

Inriktning: Livet med Jesus
Tracker visningar: 0
Klick ut: 19
Klick in: 3

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

Aktiv dag

Postad onsdagen den 8 april 2020 15:29
Kl. 13t tog jag ett CRP på Stenblomma. Det var 31.Jag satt ute en stund. Väl hemma sådde jag paprikafrön i jord. Jag använde jord som jag hade på balkongen och istället för att gå på promenad påskpyntade jag. Min mamma kom lägligt med en påskpresent,påskliljor i en tr&aum [...]


Jens Lapidus

Postad tisdagen den 7 april 2020 14:45
Jens Lapidus är en svensk advokat och författare. Igår såg jag honom i tv-programmet Efter fem. Han har skrivit böcker om Stockholms undre värld bl.a Snabba cash. Jag har inte läst något av honom. Nu debuterar Lapidus som barnboksförfattare. Har ni läst något av honom.


Min vardag

Postad måndagen den 6 april 2020 12:56
Igår fick jag frön från spetspaprika av min assistent E. De ska torka och sedan ska jag sätta dem i jord. Idag har ssk M besökt mig. Hon kuffade om min matknapp och tittade på mina sår. Efteråt var jag ute och skickade ett brev till Evie. Det var perfekt för precis när jag hade postat brevet t& [...]


Jag älskar min adress och telefonbok

Postad söndagen den 5 april 2020 14:29
I måndags var min mobil låst. Min assistent B föreslog att jag skulle se i min telefonbok efter pinkoden och den fanns där. Jag ska skicka ett kort till min systers dotter E och jag hade adressen i min adressbok.


Kungliga smycken

Postad fredagen den 3 april 2020 11:43
Igår kväll såg jag på tv-program Kungliga smycken på svr och det var bra. Drottning Silvia och kronprinsessan Victoria berättade om smycken i kungafamiljen Bernadptte. Det var intressant med mycket historia. Jag tycker mycket om historia.


Birgitta Lindqvist

Postad torsdagen den 2 april 2020 17:07
Lindqvist är en svensk författare. Hon var gift med Herman Lindqvist som också är författare. Birgitta har skrivit mycket, men jag har inte läst något av henne. Hon har skrivit en bok om skilsmässan från Herman. Birgitta var med i Go´kväll. Jag vill läsa något av henne. Jag vill [...]


Jag älskar antibiotika

Postad onsdagen den 1 april 2020 16:08
I måndags tog jag ett CRP på Stenblomman och det var högt, 54. Det betyder att jag har en infektion. Jag träffade läkare Thomas och han skrev ut antibiotika till mig. Jag hämtade den igår på Apoteket Hjärtat på Kungsmässan. Jag började äta den igår. Antibiotika tar kå [...]


Jag älskar namnet Ester

Postad tisdagen den 31 mars 2020 19:36
Idag har Ester namnsdag och jag tycker om det namnet. Jag läste det på Kaela. Namnet Ester har persiskt ursprung och betyder stjärna. Drottning Ester har en egen bok i Bibeln.


Jag älskar Ester

Postad tisdagen den 31 mars 2020 19:36
Idag har Ester namnsdag och jag tycker om det. Jag läste det på Kaela. Namnet Ester har persiskt ursprung och betyder stjärna. Drottning Ester har en egen bok i Bibeln.


Gud är ljuset

Postad måndagen den 30 mars 2020 17:19
Gud är ljus inget mörker finns i honom.


Genesis

Postad söndagen den 29 mars 2020 17:43
Första Moseboken heter Genesis på engelska och det finns en  kristen tidning som heter så. Den är bra och intressant och handlar om skapelseberättelse och vetenskap. Jag har precis varit inne och läst på dess hemsida som är bra. Den heter genesis.nu Jag lämnade min mailadress.


Varmt och kallt ute

Postad lördagen den 28 mars 2020 17:57
Idag har jag varit på två promenader jag var först på stadshuset å hämtade ytsprit å tvål.Det var skönt ute.Jag var hemma å vilade och var sedan på en ny promenad.Det var kallt ute.


Se vi går upp mot Jerusalem

Postad lördagen den 28 mars 2020 14:47
Se, vi går upp mot Jerusalem,till staden den evigt klara.Oss Frälsaren sagt, att där han är,där skall vi med honom vara.(Psalm 135:4 i den gemensamma psalmboksdelen)


Aktiv dag

Postad onsdagen den 25 mars 2020 17:32
Jag vilade och var uppe 15.Då gick jag ut på promenad i solen men det var kallt. Mamma ringde och frågade om jag kunde betala räkningar själv.Hon är rädd för Corona. Min assistent E hjälpte mig att betala räkningar. Nu tvättar jag kläder.


Jag älskar TV

Postad onsdagen den 25 mars 2020 11:56
Igår kväll såg jag på TV. Först på Gokväll och Tommy Nilsson var med. Han har skrivit en självbiografi som heter Om. Den vill jag läsa. Efter Gokväll såg jag på Trädgårdstider.Det var på 1an. Kl. 21 bytte jag kanal till 4an och såg på Brottsjournalen med [...]
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.