Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Blogg – Dagar ur mitt liv

Bloggen lades upp den 4 december 2020 av Tony Malmqvist.

Blogg – Dagar ur mitt liv - https://dagarurmittliv.wordpress.com/blog

Besöka direkt? Ja, ta mig till Blogg – Dagar ur mitt liv nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

.Här kommer jag att skriva om vardagliga händelser ur mitt liv. En salig röra om allt mellan himmel och jord utifrån mitt perspektiv som kristen

Inriktning: Tankar om livet
Tracker visningar: 0
Klick ut: 18
Klick in: 3

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

En natt i en husvagn.

Postad söndagen den 12 juni 2022 11:32
Igår var jag och min fru och hälsade på hos ett par vänner till oss som bor en bit utanför stan. Vi hade en mycket trevlig och gemytlig kväll tillsammans då vi åt god mat och som vi sköljde med något lämpligt som utan några svårigheter rann ner genom halsen på oss. Ute i sin… Fortsätt läsa En natt i en husvagn.


Sommarbukett.

Postad lördagen den 11 juni 2022 10:39
Sommarbukett.


Sommartider.

Postad fredagen den 10 juni 2022 16:20
Nej, det finns ingen som går upp mot den här tiden på året. Så fantastiskt fint att se alla glada människor idag som firar att deras barn tar antingen studenten, plus alla andra barn som nu har sommarlov. Förhoppningsvis går de nu en ljus framtid till mötes.


Dagen då skolorna slog igen sina dörrar.

Postad torsdagen den 9 juni 2022 17:01
Men det var inte av anledningen att skolans elever nu går ut för ha sommarlov, utan istället handlar det och om vad som nu har hänt i Vetlanda idag, att det rör sig om nån, kanske fler, som har riktat hot mot flertal av kommunens skolor, vilket och som var uttalat skulle äga rum klockan… Fortsätt läsa Dagen då skolorna slog igen sina d [...]


Vilodag.

Postad torsdagen den 9 juni 2022 09:59
Idag hade det inte känts helt fel med en kroppsmassage, för som det känns nu så känner jag mig rätt mörbultad i kroppen. För med tanke på att jag igår gick inte mindre än drygt 8 kilometer meter, dessutom med en häl som inte ser allt för vacker ut, så lutar nog det mesta åt… Fortsätt läsa Vilodag.


Siktar mot att må ännu bättre.

Postad onsdagen den 8 juni 2022 10:18
Igår blev det som sagt en ännu längre promenad mot vad jag har mäktat med gå sen tidigare när jag har varit ute och promenerat. Men det är en lång och tuff resa jag nu har framför mig och som inte enbart handlar om att jag ska få bättre kondition, utan vad och som är… Fortsätt läsa Siktar mot att må ännu bättre.


Delad vårdnad.

Postad tisdagen den 7 juni 2022 18:19
För mitt personliga vidkommande känner jag mig vid det här laget urless på politiken, det är knappt att man längre orkar att lyssna när de på nyheterna rapporterar om den senaste turbulensen inom svensk politik. Och i september är det till råga på allt dags för oss att gå till valurnorna igen, men det tror… Fortsätt läsa Delad vår [...]


Ännu ett delmål avklarat.

Postad tisdagen den 7 juni 2022 13:18
Idag känner jag mig riktigt nöjd med mig själv. Just nu sitter jag ner och pustar ut efter att varit ute och gått i drygt 7 kilometer. Och enligt stegräknaren gick jag mer än 10 000 steg. Men det här är bara början, nu gäller det att jag bygger vidare på det här också.


Sommaridylliskt.

Postad måndagen den 6 juni 2022 10:15
I Småland finns det gott om härligt fina smultronsställen och som jag gärna rekommenderar er att besöka. Här ett av dem – Åsens by i Aneby kommun.


En mycket lyckad fest.

Postad söndagen den 5 juni 2022 13:46
Trots allt att det kom några återbud från några som vi hade bjudit hem till oss igår så blev det på det stora hela en mycket lyckad fest där vi hade riktigt kul med de som sen kom hit. Att det dessutom dök upp några personer som jag själv inte har träffat sen tidigare, men… Fortsätt läsa En mycket lyckad fest.


Idag ska vi ha kul.

Postad lördagen den 4 juni 2022 15:13
Fler har nu anmält sitt intresse för att komma hit hem till oss idag. Tror det kan bli riktigt trevligt det här.


När man bjuder upp till dans..

Postad lördagen den 4 juni 2022 10:20
Så kan det lätt hända sig att man får nobben till den man har bjudit för att ta sig en svängom på dansgolvet. Och det har man ju varit med om att det har hänt. Men det är många år sen nu det hände att jag tillsammans med en eller fler kompisar gick ut för… Fortsätt läsa När man bjuder upp till dans..


Sliter och kämpar för att må bra.

Postad fredagen den 3 juni 2022 14:30
Jag har satt upp ett mål om att jag nu ska ta bra mycket bättre hand om min kropp mot vad jag tidigare har gjort. Så om allt går ska som det ska och som jag har tänkt mig med det hela så är målsättningen att jag är inom loppet av ett år har gått… Fortsätt läsa Sliter och kämpar för att må bra.


Känns som att det känns rätt bra.

Postad torsdagen den 2 juni 2022 12:41
Just nu. Igår fick jag en välbehövlig ursäkt från vad det var en viss person hade ställt med för oreda för några dagar sedan. Det är bra och känslan som nu infunnit sig inombords är bra mycket bättre mot hur det kändes i början på den här veckan. Nu har jag precis varit ute och… Fortsätt läsa Känns som att det känns rätt br [...]


I denna ljuva tid.

Postad onsdagen den 1 juni 2022 13:42
Finns det mycket vackert att beskåda i vår så fantastiska natur. Eller vad sägs om den här bilden?
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.