Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Blogg – Dagar ur mitt liv

Bloggen lades upp den 4 december 2020 av Tony Malmqvist.

Blogg – Dagar ur mitt liv - https://dagarurmittliv.wordpress.com/blog

Besöka direkt? Ja, ta mig till Blogg – Dagar ur mitt liv nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

.Här kommer jag att skriva om vardagliga händelser ur mitt liv. En salig röra om allt mellan himmel och jord utifrån mitt perspektiv som kristen

Inriktning: Tankar om livet
Tracker visningar: 0
Klick ut: 7
Klick in: 0

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

När den största idiotin överträffas av sig själv – De kallar sig för Sverigevänner.

Postad lördagen den 15 januari 2022 12:53
Då har det gått långt, snarare har det gått helt över styr, gällande hur konstigt en del tänker och för fram för slags ytterst märkligt resonemang i den här tiden. För er som på senare tid har följt med kring de händelser i vårt närområde där försvarsmakten aktivt har förhöjt och där man förstärkt den… Fortsätt läsa Nä [...]


Det är aldrig förbjudet att le.

Postad fredagen den 14 januari 2022 15:16
Än mindre är det förbjudet till att locka fram ett skratt. Så här bjuder jag därför på och som kanske kan få nån att dra på smilbandet. Pojkarna skröt vitt och brett över sina pappor. Den första pojken sa: ”Min pappa krafsar ner några få ord på ett papper, kallar det för en dikt och… Fortsätt läsa Det är aldrig förbjudet a [...]


Frisk luft är aldrig fel.

Postad torsdagen den 13 januari 2022 13:16
Nu så när det mesta av snön har töat bort så var det skönt med att åter ge sig ut och gå i skog mark. Här så en bild från dagens promenad.


Bäst före…

Postad onsdagen den 12 januari 2022 16:24
Det går knappt att fatta att vi idag är där vi är i dags datum sen efter att det var jul. Tiden alltså. Nej, jag fattar inte vad är som har tagit åt den, men fort går det, väldigt fort. Så här kommer det ett par bilder på den gran vi tog in och som… Fortsätt läsa Bäst före…


Vi äro musikanter..

Postad onsdagen den 12 januari 2022 10:20
Och så mycket mer finns nog inte att säga om den här bilden. Än mindre vet jag vad jag ska säga om den här tiden vi nu lever i. Men och som jag såg att det var nån som hade skrivit: ”För VI SKALL INTE HA KUL när det är en pandemi.”


Vid den kassan var det ingen trängsel.

Postad tisdagen den 11 januari 2022 13:33
Tisdag är den dag i veckan då vi brukar handla den mat, plus vad i övrigt vi behöver handla in för att så fylla på våra förråd. Men den här gången märkte vi en markant skillnad mot hur det brukar se ut när vi är där och handlar, vilket inte minst märktes när vi sen… Fortsätt läsa Vid den kassan var det ingen trängsel.


Citatet.

Postad tisdagen den 11 januari 2022 10:20
Nooshi Dadgostar@dadgostarnooshi·1hStatsministern säger att orsakerna till de nya restriktionerna bland annat är vårdens bristande kapacitet. Självklart måste vi göra allt för att minska smittspridningen. Men regeringen har haft två år på sig att stärka vården och öka antalet vårdplatser. När blir det verklighet?


Internet glömmer aldrig.

Postad måndagen den 10 januari 2022 19:20
Och inte jag heller.


På väg mot en mer hälsosammare livsstil.

Postad måndagen den 10 januari 2022 10:15
Idag är det på dagen exakt 3 veckor sen jag senast rökte en cigarett. Så till skillnad mot en del andra som fritt och brett gav sina löften på nyårsafton om att, nu skulle man på allvar ta tag i sina laster genom att göra sig av med dem, så varför invänta till just den… Fortsätt läsa På väg mot en mer hälsosammare livsstil.


Dagens vinterbild.

Postad söndagen den 9 januari 2022 17:38
Idag har det inte varit lika kylig temperatur som det har varit en del andra dagar på sistone, men det är långt kvar till vår.


Just idag mår jag bra.

Postad lördagen den 8 januari 2022 13:11
Jag mår åtminstone idag bättre mot vad jag har gjort tidigare dagar, och det är något som det finns anledning att känna sig tacksam för. Men till skillnad mot de ord som Kenta sjöng ut, ” just idag är jag stark”, så är det inte riktigt så det känns för mig, utan mer handlar det… Fortsätt läsa Just idag mår jag bra.


Denna smärta som kallas livet.

Postad fredagen den 7 januari 2022 12:56
Idag vaknade jag upp med en smärta i kroppen som är bland det mest värsta jag någonsin har känt i den här kroppen. Men sen efter det att jag för en stund sen tog en värktablett så har den nu börjat att verka, alltid nåt positivt i det här mörkret. Men den fråga jag nu… Fortsätt läsa Denna smärta som kallas livet.


Om det nu finns nån mening med att man inte ger upp..

Postad torsdagen den 6 januari 2022 10:15
Så hände det en sak igår och som med eftertryck visade på att jag inte är färdig med det här livet än. Under några dagar i början av den här veckan har jag känt mig rätt så hängig, där jag både har nyst, hostat och där jag inte alls känt mig så vidare pigg till… Fortsätt läsa Om det nu finns nån mening med att man inte ger [...]


På väg mot, men vem vet vart?

Postad måndagen den 3 januari 2022 14:56
Idag har jag tagit mig i kragen så att jag för första gången det här året har varit ute och gått en runda. Inte illa. En känsla och som det tycks som om att jag delar med många andra är känslan av hur lite vi vet om vad som komma skall, det är en mycket… Fortsätt läsa På väg mot, men vem vet vart?


Med blicken fäst mot framtiden.

Postad lördagen den 1 januari 2022 12:09
Sällan har vi tillbringat en så lugn och stillsam nyårsafton som vi gjorde igår, min fru och jag. För till skillnad mot tidigare år när vi har firat i en nytt år, då vi allt som ofta har tillbringat den kvällen tillsammans i goda vänners sällskap, men så blev det inte den här gången. Men… Fortsätt läsa Med blicken fäst mot fram [...]
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.