Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Yvonnes Ordbitar

Bloggen lades upp den 21 november 2010 av Yvonne Östman.

Yvonnes Ordbitar - http://www.igrow.se

Besöka direkt? Ja, ta mig till Yvonnes Ordbitar nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

Följ med mig in i livets centrum, till honom som talade dig verklig och gav ljud åt ditt första skrik, som ger dig varje andetag och vill dig även idag. I hjärtats trädgård möts vi och förvandlas, blir de evighetsvarelser som vi är skapade att vara och växer till i kärlek, vishet och kraft.

Inget kan skilja dig eller mig från Guds kärlek i Jesus Kristus, inget du har gjort, tänkt eller låtit vara – älskad är du och unik – skapad till Guds avbild, till att vara honom lik och vara välsignelse där du går. I hans förlåtelse är du hel, i hans sannings ljus är du befriad från alla lögner och livet flödar genom dig ut till en sargad värld.

Jag vill dela med dig det jag hittills har lärt och sett om hans stora kärlek, du läser när du vill, tar till dig det du vill, växer – om du vill.

Inriktning: Livet med Jesus
Tracker visningar: 0
Klick ut: 23
Klick in: 6

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.