Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Kreativ Tro

Bloggen lades upp den 13 mars 2018.

Kreativ Tro - http://www.kreativtro.se

Besöka direkt? Ja, ta mig till Kreativ Tro nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

Syftet med Kreativ tro är att visa på kreativa sätt för kreativa kristna att fördjupa sin tro på en kreativ Gud.rnrn"I begynnelsen skapade Gud...", "...och han gjorde människan till sin avbild, lik sig". rnGud skapade oss till att skapa. I kreativiteten kan vi möta honom på ett nytt sätt.rnrnHemsidan har inriktning på både Bible Journaling /Faith Journaling och barnpyssel i kyrkan.

Inriktning: Livet med Jesus
Tracker visningar: 0
Klick ut: 26
Klick in: 7

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

Acrylic Skins i din Journaling

Postad söndagen den 25 oktober 2020 18:43
Här kommer ett klipp med en av våra lite mer udda tekniker, men ack så kul! Kort och gott så är det tunna torkade lager av akrylfärg, aka Acrylic Skins, som vi klistrar in i vår Kreativ Bibelläsning. Inlägget Acrylic Skins i din Journaling dök först upp på Kreativ Tro.


Stämplar Crasch Course

Postad söndagen den 11 oktober 2020 16:59
Crash Course om allt som har med stämplar och stämpelfärg att göra! Fakta, tips och trix i en salig blandning! Inlägget Stämplar Crasch Course dök först upp på Kreativ Tro.


Materialvideo – Tips på olika material du kan använda till kreativ bibelläsning!

Postad lördagen den 30 maj 2020 11:49
Det finns så stora möjlighet kring Kreativ Bibelläsning, oavsett vad du redan har för material, vilken stil du gillar, hur konstnärlig du anser dig vara och hur stor budget du har att lägga på material. Lite räcker långt och här går vi igenom olika material, för kanske är det så att du redan har grejer liggande i någon skrivbordslå [...]


Bakgrunder med akryl och plastskräp

Postad söndagen den 26 april 2020 16:20
Det är alltid bäst att använda det man har! För då kan du börja nu! Här är en enkel teknik för den kreative som gillar att kladda med färg och mista kontrollen litegrann. Plocka upp nåt plastigt ur soptunnan, brevhögen eller kökslådan och börja skapa Inlägget Bakgrunder med akryl och plastskräp dök först upp på Kreativ Tro.


Skapa egna stämplar av mossgummi / dekorgummi

Postad torsdagen den 2 april 2020 20:39
Visste du att du kan göra egna stämplar av billig dekorgummi? Och att det är enkelt att göra en stämpeldyna av akrylfärg och våtservetter? Se mer här! Inlägget Skapa egna stämplar av mossgummi / dekorgummi dök först upp på Kreativ Tro.


Måla akryl med tops

Postad söndagen den 8 mars 2020 19:55
Del 3 i miniserien "Använd du har" där vi visar enkla, billiga och roliga tekniker som du kan göra med lite färg och saker du har hemma! Som tex blommor med hjälp av bomullstopsen i badrumsskåpet. Inlägget Måla akryl med tops dök först upp på Kreativ Tro.


Andakt i Read It

Postad söndagen den 23 februari 2020 16:28
Uppföljning på förra veckans recension av andaktsboken Read It. Här kan du se ett exempel på hur du kan använda den! Inlägget Andakt i Read It dök först upp på Kreativ Tro.


Review av Read It andaktsbok

Postad tisdagen den 11 februari 2020 17:02
Se Emma-Lenas genomgång av andaktsboken Read-It, ett perfekt komplement till vanlig Kreativ Bibelläsning. Inlägget Review av Read It andaktsbok dök först upp på Kreativ Tro.


“Stämpla” med toalettrullar

Postad torsdagen den 23 januari 2020 16:30
Man tager vad man haver! Och alla har vi toalettrullar hemma, ofta en hel hög... Använd dem tillsammans med akrylfärg i din Kreativa Bibelläsning! Inlägget “Stämpla” med toalettrullar dök först upp på Kreativ Tro.


Måla med köksredskap – Använd det du har del 1

Postad lördagen den 11 januari 2020 15:00
Del 1 i "Använd det du har", vår nya serie med enkla tekniker med billig akryl och grejer du redan har hemma! Inlägget Måla med köksredskap – Använd det du har del 1 dök först upp på Kreativ Tro.
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.