Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Kreativ Tro

Bloggen lades upp den 13 mars 2018.

Kreativ Tro - http://www.kreativtro.se

Besöka direkt? Ja, ta mig till Kreativ Tro nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

Syftet med Kreativ tro är att visa på kreativa sätt för kreativa kristna att fördjupa sin tro på en kreativ Gud.rnrn"I begynnelsen skapade Gud...", "...och han gjorde människan till sin avbild, lik sig". rnGud skapade oss till att skapa. I kreativiteten kan vi möta honom på ett nytt sätt.rnrnHemsidan har inriktning på både Bible Journaling /Faith Journaling och barnpyssel i kyrkan.

Inriktning: Livet med Jesus
Tracker visningar: 0
Klick ut: 20
Klick in: 1

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

Tips och tricks för Lösbladsbibel i pärm!

Postad söndagen den 22 september 2019 14:00
Fortsättning på klippet om lösbladsbibel! Här är lite tips och tricks som jag själv använt i min nygjorda bibel i pärm! Inlägget Tips och tricks för Lösbladsbibel i pärm! dök först upp på Kreativ Tro.


Gör din egen lösbladsbibel i en pärm! Ta tip-ins till en ny nivå!

Postad söndagen den 8 september 2019 16:47
Lösbladsbibel är en bibel i en ringpärm, där det är enkelt att sätta in hur mycket extra sidor som helst mellan bibelsidorna. Ni kan du använda riktigt akvarellpapper, scrapbookingsidor, alkomarkers, utklipp, målarboksbilder mm mm. Smart va? Inlägget Gör din egen lösbladsbibel i en pärm! [...]


Hur jag räddar upp misslyckade sidor i Kreativ Bibelläsning

Postad söndagen den 1 september 2019 14:13
Har du misslyckats med sidor i din bibel? Eller känner du dig hämmad av rädslan att förstöra Bibeln? Här ger jag några tips och tricks från mina "misslyckade" sidor! Inlägget Hur jag räddar upp misslyckade sidor i Kreativ Bibelläsning dök först upp på Kreativ Tro.


Materialvideo: Vattenlösliga akvarellkritor – 9 tekniker

Postad söndagen den 11 augusti 2019 14:04
Nytt youtubeklipp! Gå in och kolla direkt! Inlägget Materialvideo: Vattenlösliga akvarellkritor – 9 tekniker dök först upp på Kreativ Tro.


Klassisk kalligrafi med bred spets (och hur du fejkar den!)

Postad söndagen den 28 juli 2019 14:00
Bredspetsade pennor har under århundraden förknippats med textningskonst och även om den moderna kalligrafin håller på att ta patent på begreppet kalligrafi, så är det fortfarande många som först och främst tänker på pennor med breda, platta spetsar. Inlägget Klassisk kall [...]


Kombinera textningsstilar

Postad söndagen den 21 juli 2019 14:00
I den här delen av vår textningsserie får du tips på hur du både kan kombinera stilar och skapa layouter till din textning. Inlägget Kombinera textningsstilar dök först upp på Kreativ Tro.


Färgglad och varierad text med Brush lettering

Postad söndagen den 14 juli 2019 14:00
Modern kalligrafi går ofta under namnet Brush lettering, och det är helt enkelt för att penslar är perfekta för just denna textningsstilen. Mjukheten i penseln gör det enkelt att få till de tunna uppåtstrecken och tjocka nedåtstrecken som är karaktäriserande för den moderna kalligrafin [...]


Dekorera din kalligrafi med flourishing

Postad söndagen den 7 juli 2019 14:00
Det går att utveckla modern kalligrafi hur långt som helst! Vill du testa att göra din text extra elegant är det fourishing du ska testa! Kringelikrokar och krumelurer, snurrar och krusiduller. Med lite övning blir det hur vackert som helst! Inlägget Dekorera din kalligrafi med flourishing dök först upp p&a [...]


Lekfull textning med bounce lettering

Postad söndagen den 30 juni 2019 14:00
Testa ett lekfullt sätt att göra modern kalligrafi! Bounce lettering handlar kort och gott om att strunta i linjerna som bokstäverna ska stå på och förhålla sig till. Några bokstäver får hoppa, medan andra går långt ner under baslinjen. Inlägget Lekfull textning med bounce lett [...]


Fauxligraphy – Fejka modern kalligrafi

Postad söndagen den 23 juni 2019 14:00
Alla kan lära sig texta! En genväg till den nya moderna kalligrafin är fauxligraphy, fejkad kalligrafi. Inlägget Fauxligraphy – Fejka modern kalligrafi dök först upp på Kreativ Tro.


Textning: Modern kalligrafi

Postad söndagen den 16 juni 2019 14:15
I denna av vår nya textningsserie går vi igenom den mest populära textningsstilen: Modern kalligrafi! Ett elegant sätt att texta med tunna fina uppåtlinjer, och tjocka effektfulla nedåtlinjer. Inlägget Textning: Modern kalligrafi dök först upp på Kreativ Tro.


Introduktion till textning

Postad söndagen den 9 juni 2019 18:49
Här är en introduktion till vår nya serie om textning! Vi går snabbt över tanken med serien, hur du kan använda textning i din Bibel och lämpliga pennor att använda. Inlägget Introduktion till textning dök först upp på Kreativ Tro.


Stämpla egna clear stickers till din bibel

Postad onsdagen den 22 maj 2019 11:30
Stämpla på genomskinligt papper, tex clear label paper, och gör dina egna klistermärken! Perfekt för dig som drar dig för att sätta pennan direkt på bibelsidan, eller för alla er scrappare och kortmakare som vill hitta på mer med sina stämplar och stämpelverktyg. Inlägget Stäm [...]


Gör ett färgregister med dina färger i din bibel!

Postad söndagen den 31 mars 2019 14:00
En av de absolut vanligaste frågorna vi får är ang vilka färger som passar för Bible Journaling och vilka som blöder igenom. I denna filmen visar jag hur du kan skapa din egen lista, ett färgregister, så du vet hur just dina färger passar för just ditt bibelpapper. Inlägget Gör ett f&a [...]


7 sätt att skapa maskeringar

Postad söndagen den 24 mars 2019 14:10
Som avslutning på vår bakgrundsserie tar vi här upp hur du kan använda olika typer av maskeringar för att skapa effekter på din sida. Inlägget 7 sätt att skapa maskeringar dök först upp på Kreativ Tro.
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.