Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Kreativ Tro

Bloggen lades upp den 13 mars 2018.

Kreativ Tro - http://www.kreativtro.se

Besöka direkt? Ja, ta mig till Kreativ Tro nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

Syftet med Kreativ tro är att visa på kreativa sätt för kreativa kristna att fördjupa sin tro på en kreativ Gud.rnrn"I begynnelsen skapade Gud...", "...och han gjorde människan till sin avbild, lik sig". rnGud skapade oss till att skapa. I kreativiteten kan vi möta honom på ett nytt sätt.rnrnHemsidan har inriktning på både Bible Journaling /Faith Journaling och barnpyssel i kyrkan.

Inriktning: Livet med Jesus
Tracker visningar: 0
Klick ut: 20
Klick in: 2

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

“Stämpla” med toalettrullar

Postad torsdagen den 23 januari 2020 16:30
Man tager vad man haver! Och alla har vi toalettrullar hemma, ofta en hel hög... Använd dem tillsammans med akrylfärg i din Kreativa Bibelläsning! Inlägget “Stämpla” med toalettrullar dök först upp på Kreativ Tro.


Måla med köksredskap – Använd det du har del 1

Postad lördagen den 11 januari 2020 15:00
Del 1 i "Använd det du har", vår nya serie med enkla tekniker med billig akryl och grejer du redan har hemma! Inlägget Måla med köksredskap – Använd det du har del 1 dök först upp på Kreativ Tro.


Gästblogg: Bibelmeditationsmåleri

Postad söndagen den 8 december 2019 14:15
Gästbloggare Sophia Ivarsson berättar om Bibelmeditationsmåleri Inlägget Gästblogg: Bibelmeditationsmåleri dök först upp på Kreativ Tro.


Storyn bakom Lukashäftet

Postad söndagen den 24 november 2019 14:00
Hör berättelsen om Lukashäftet! Tredje tryckningen är precis född gjord (eller fjärde beroende på vad man räknar). Men succén hade en motig start, hör om den här! Inlägget Storyn bakom Lukashäftet dök först upp på Kreativ Tro.


Materialvideo med massa tekniker med AKRYL

Postad söndagen den 3 november 2019 13:19
Akryl är en billig och flexibel färg som passar utmärkt för Kreativ Bibelläsning! Här är en film fullproppad med olika tekniker du kan testa! Inlägget Materialvideo med massa tekniker med AKRYL dök först upp på Kreativ Tro.


Mina mest använda verktyg till Kreativ Bibelläsning

Postad söndagen den 20 oktober 2019 14:56
I detta klippet från Youtube tipsar jag om billiga, flexibla verktyg som jag använder superofta i min Kreativa Bibelläsning! Jag är ganska säker på att du redan har några av dessa hemma. Här går jag igenom hur jag använder dem! Inlägget Mina mest använda verktyg till Kreativ Bibell&aum [...]


Tips och tricks för Lösbladsbibel i pärm!

Postad söndagen den 22 september 2019 14:00
Fortsättning på klippet om lösbladsbibel! Här är lite tips och tricks som jag själv använt i min nygjorda bibel i pärm! Inlägget Tips och tricks för Lösbladsbibel i pärm! dök först upp på Kreativ Tro.


Gör din egen lösbladsbibel i en pärm! Ta tip-ins till en ny nivå!

Postad söndagen den 8 september 2019 16:47
Lösbladsbibel är en bibel i en ringpärm, där det är enkelt att sätta in hur mycket extra sidor som helst mellan bibelsidorna. Ni kan du använda riktigt akvarellpapper, scrapbookingsidor, alkomarkers, utklipp, målarboksbilder mm mm. Smart va? Inlägget Gör din egen lösbladsbibel i en pärm! [...]


Hur jag räddar upp misslyckade sidor i Kreativ Bibelläsning

Postad söndagen den 1 september 2019 14:13
Har du misslyckats med sidor i din bibel? Eller känner du dig hämmad av rädslan att förstöra Bibeln? Här ger jag några tips och tricks från mina "misslyckade" sidor! Inlägget Hur jag räddar upp misslyckade sidor i Kreativ Bibelläsning dök först upp på Kreativ Tro.


Materialvideo: Vattenlösliga akvarellkritor – 9 tekniker

Postad söndagen den 11 augusti 2019 14:04
Nytt youtubeklipp! Gå in och kolla direkt! Inlägget Materialvideo: Vattenlösliga akvarellkritor – 9 tekniker dök först upp på Kreativ Tro.


Klassisk kalligrafi med bred spets (och hur du fejkar den!)

Postad söndagen den 28 juli 2019 14:00
Bredspetsade pennor har under århundraden förknippats med textningskonst och även om den moderna kalligrafin håller på att ta patent på begreppet kalligrafi, så är det fortfarande många som först och främst tänker på pennor med breda, platta spetsar. Inlägget Klassisk kall [...]


Kombinera textningsstilar

Postad söndagen den 21 juli 2019 14:00
I den här delen av vår textningsserie får du tips på hur du både kan kombinera stilar och skapa layouter till din textning. Inlägget Kombinera textningsstilar dök först upp på Kreativ Tro.


Färgglad och varierad text med Brush lettering

Postad söndagen den 14 juli 2019 14:00
Modern kalligrafi går ofta under namnet Brush lettering, och det är helt enkelt för att penslar är perfekta för just denna textningsstilen. Mjukheten i penseln gör det enkelt att få till de tunna uppåtstrecken och tjocka nedåtstrecken som är karaktäriserande för den moderna kalligrafin [...]


Dekorera din kalligrafi med flourishing

Postad söndagen den 7 juli 2019 14:00
Det går att utveckla modern kalligrafi hur långt som helst! Vill du testa att göra din text extra elegant är det fourishing du ska testa! Kringelikrokar och krumelurer, snurrar och krusiduller. Med lite övning blir det hur vackert som helst! Inlägget Dekorera din kalligrafi med flourishing dök först upp p&a [...]


Lekfull textning med bounce lettering

Postad söndagen den 30 juni 2019 14:00
Testa ett lekfullt sätt att göra modern kalligrafi! Bounce lettering handlar kort och gott om att strunta i linjerna som bokstäverna ska stå på och förhålla sig till. Några bokstäver får hoppa, medan andra går långt ner under baslinjen. Inlägget Lekfull textning med bounce lett [...]
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.