Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Nu bloggar hon… – KärringGnäll från Karlshamn!, om livet, träningen och vad jag tycker, poesi och livet i allmänhet

Bloggen lades upp den 24 april 2021 av Kristina Ponting.

Nu bloggar hon… – KärringGnäll från Karlshamn!,  om livet,  träningen och vad jag tycker, poesi och livet i allmänhet - https://teskedsgumman.se

Besöka direkt? Ja, ta mig till Nu bloggar hon… – KärringGnäll från Karlshamn!, om livet, träningen och vad jag tycker, poesi och livet i allmänhet nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

KärringGnäll från Karlshamn!, om livet, träningen och vad jag tycker, poesi och livet i allmänhet

Tracker visningar: 0
Klick ut: 12
Klick in: 0

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

Död och död

Postad onsdagen den 25 maj 2022 06:54
Mer död! Nu i det tokiga landet USA, inget förvånar mig om det landet! Där man får ha hur många vapen man vill som privat person, men man får inte skjuta nån! Där vapen lobbyn är en maktfaktor, där barn får sätta livet till. USA i nötskal! Men döden härskar även i krig, vem tror […] The post Död och död appeared first on Nu b [...]


Dagens groda

Postad tisdagen den 24 maj 2022 15:09
Dagens groda jag eller nån annan gjort (facebook eller dags tidningarna eller dyligt) Igår upptäckte jag att faktiskt har en El kontakt i badrummet, jag renoverade för två år sedan, jag har i mer än två år gått till köket när jag vill ladda upp el tandbortsten…. The post Dagens groda appeared first on Nu bloggar hon.


Hyvens!

Postad tisdagen den 24 maj 2022 07:57
När man på hyvens bra humör, nu har jag tränat igår på gymmet, ett svettigt pass som var roligt och gick fort, då blir man på hyvens humör! Man blir på hyvens humör när man tittar ut genom fönstret och ser att det är gröönt och soligt ute, man mår bra då när värmen går […] The post Hyvens! appeared first on Nu bloggar hon. [...]


Pytagoras sats

Postad måndagen den 23 maj 2022 17:09
Tror du Pytagoras sats är en kaksmet? Ja typ, när min kakka inte blev så fin som på bilden i tidningen…. The post Pytagoras sats appeared first on Nu bloggar hon.


Snart så…

Postad måndagen den 23 maj 2022 06:03
Snart vänder jag blicken mot sommarens första husvagns äventyr, ska en resa uppåt och hälsa på några kompisar ocgh sedan vidare, men Norrland har blivit intresantare nu när man kan åka husvagn, finns många pärlor gömda i vårt land, så varför åka utomlands och få sjukdomar? Livet är bättre med en hsvagn! Vist, det skulle […] Th [...]


Nato

Postad söndagen den 22 maj 2022 16:04
Nato i alla ära, men det har gått rejält för fort tycker jag, en sån fråga som berör oss alla håller jag med VP att vi ska folkomrösta om det,det berör oss alla på djupet. Om vi ska låtavåradöttrar och söner gå ut i krig och kanske förlora livet för något som kanske inte ens […] The post Nato appeared first on Nu bloggar hon [...]


Dagens glädjeämne

Postad söndagen den 22 maj 2022 11:03
Idag är glad, llivet kan inte bli bättre! Livet är vad man gör det till, men när man är i den här åldern inser man att man behöver inte mer än en kopp kaffe för livet ska vara bra:) The post Dagens glädjeämne appeared first on Nu bloggar hon.


Dagens Diss

Postad lördagen den 21 maj 2022 16:51
När allt med bloggen trilskas rejält! No way, jag vill ha en problemfri optimerat snabbt wordpress, som det är nu är söligt värre! The post Dagens Diss appeared first on Nu bloggar hon.


Slöigt

Postad lördagen den 21 maj 2022 10:43
Idag är det en dag för slöande =Regn! Inte så roligt andradagen det regnar, men man kan fixa rejält med blloggen istället:) Har haft problem med bloggen tog rejält med tid innan jag fattade vadsom var fel, ett enkelt fel i .htacces filen,så kan det gå. The post Slöigt appeared first on Nu bloggar hon.


Köpte

Postad fredagen den 20 maj 2022 21:43
Vad köpte du senast? Jag köpte ett tävlings spjut, en viktkast, 5,56kg så jag öva lite hemma:) Veteran idrottare som jag är. The post Köpte appeared first on Nu bloggar hon.


Magen

Postad fredagen den 20 maj 2022 06:37
Jag är osams med min mage! Det är vi nog alla mellan varven. Han vill ha mer mat, jag säger: NEJ! du har fått frukost, lunch och middag och dessutom i går en kvälls macka, protein pulver, 3 ggr om dagen och så vill du ha mer! NEJ! Då tar magen till det ultimata vapnet: […] The post Magen appeared first on Nu bloggar hon.


Piercingar

Postad torsdagen den 19 maj 2022 17:25
Piercingar? Nej, tack ,det gör ont! Aldrig i livet en ring på fel ställe, tycker inte ens det är vackert med folk med ringar både här och där, inte min pryl. Vad är det för vits med en ring i naveln? The post Piercingar appeared first on Nu bloggar hon.


Hungrig

Postad torsdagen den 19 maj 2022 06:24
Jag är hungrig! Värkligen diss! Jag äter som vanligt och ändå sktiker min mage: Jag är hungrig! Dessutom vräker jag i mig, 3+3+4 protein pulver, så jag borde vara mätt! Men jag håller samtidigt på att smalna av runt mig hatade tjockis mage sakta och säkert, så försvinner mitt hatade fett lager, så det är […] The post Hungrig appe [...]


Förebild

Postad onsdagen den 18 maj 2022 17:55
Har du någon förebild? När det gäller löpning är det Evy Palm som bevisat att går tävla på hög nivå trots ålder. I vardagen min bortgångna mamma som alltid fanns där för mig, hon finns för mig himmlen numera. The post Förebild appeared first on Nu bloggar hon.


Passet igår

Postad onsdagen den 18 maj 2022 06:59
Igår var jag på pass, träningen gick som en dans, kändes så lätt, så var det även i Måndags, det kändes lätt, på fitness sprk “flow”. Det är träningens skönaste känsla när allt går så lätt, så man tar liite tyngre vikter utan det känns, allt går så lätt, varje övning gör man med ett […] The post Passet igår appear [...]
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.