Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Nu bloggar hon… – KärringGnäll från Karlshamn!, om livet, träningen och vad jag tycker, poesi och livet i allmänhet

Bloggen lades upp den 24 april 2021 av Kristina Ponting.

Nu bloggar hon… – KärringGnäll från Karlshamn!,  om livet,  träningen och vad jag tycker, poesi och livet i allmänhet - https://teskedsgumman.se

Besöka direkt? Ja, ta mig till Nu bloggar hon… – KärringGnäll från Karlshamn!, om livet, träningen och vad jag tycker, poesi och livet i allmänhet nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

KärringGnäll från Karlshamn!, om livet, träningen och vad jag tycker, poesi och livet i allmänhet

Tracker visningar: 0
Klick ut: 17
Klick in: 1

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

Senaste inläggen från bloggen

Det värsta

Postad fredagen den 30 september 2022 15:43
Och helt ärligt, vad är det värsta som kan hända? Det är att huset skulle brinna upp! Vilket hemsk tanke! Att alla ens kära saker, ens kläder allt går upp i rök, måste vara det... The post Det värsta first appeared on NU BLOGGAR HON.


Gränslös

Postad fredagen den 30 september 2022 07:21
Gränslös är kärlekeningen vet dess gränserOtillgänglig är kärlekeningen kan utröna dess hemligheterMakten som kärleken ger kaningen vilja i världen styra. The post Gränslös first appeared on NU BLOGGAR HON.


Din nya inneboende

Postad torsdagen den 29 september 2022 16:40
Din nya inneboende är en björn, som är pratglad och äter upp din glass, hur kommer ni sams i ert hus? Fanisera fritt om hur ert liv ser ut. Varje morgon ska man försöka att... The post Din nya inneboende first appeared on NU BLOGGAR HON.


Jag tränade

Postad torsdagen den 29 september 2022 08:21
Igår var jag på If udds running teams träning, det regnade rejält, så vi var inne i uddstugan och gjorde ett program för löpstyrka, plankan i olika varianter. Sitt upps och tå hävningar, efter första... The post Jag tränade first appeared on NU BLOGGAR HON.


Vilka

Postad onsdagen den 28 september 2022 18:29
Vilka egenskaper älskar du med dig själv? Att jag har viljan när det gäller träning, jag ger aldrig upp! Jag är en snäll kvinna som älskar att springa och tahand om mina husdjur och det... The post Vilka first appeared on NU BLOGGAR HON.


Drömde

Postad onsdagen den 28 september 2022 07:27
Jag kommer ihåg lite av nattens dröm, jag drömde att i min by (blåbärsparadiset) var fullt av höghus, och jag och någon gick in i ett stort hus, varpå: Det sas: Välkommen till din lägenhet,... The post Drömde first appeared on NU BLOGGAR HON.


Rätt

Postad tisdagen den 27 september 2022 17:09
När blev det fel, fast du gjorde rätt? När jag gick till gymmet och hade glömt alla mina tränings kläder, inte bra såklart, men jag är jag, så där gymppade jag i jeans och min... The post Rätt first appeared on NU BLOGGAR HON.


När – Ett minne

Postad tisdagen den 27 september 2022 07:53
Ett minne jag har från Järpen, Racklöfska skolan. Och den läraren, han var underbar, kanske han lever ännu? Det var under en fysik lektion vi hade. I vår klass hade vi en obotlig sömntuta. Han... The post När – Ett minne first appeared on NU BLOGGAR HON.


Mål

Postad måndagen den 26 september 2022 17:47
Vad är mina mål för de kommande tio åren? Må bra, springa mångaspännande lopp och delta i fler veteran tävlingar! Ha det så bra man kan, träna och leva livet fullt ut. Vad mer behöver... The post Mål first appeared on NU BLOGGAR HON.


Annan tid

Postad måndagen den 26 september 2022 08:32
Det är en annan tid nu! Det vet vi nog alla, först pandemi sen får en tok för sig att vi ska ta ett annat alnd enkelt! Så enkelt blev det nu inte. Det blir... The post Annan tid first appeared on NU BLOGGAR HON.


Rymden

Postad söndagen den 25 september 2022 14:19
Tror du att NASA uppfann åskväder för att dölja ljudet av rymdstrider? NEJ!, men jag tror på liv långt borta från vår planet och dom ser oss som klåpare och dumhuvuden. Dom tycker vi kan... The post Rymden first appeared on NU BLOGGAR HON.


Örsjön Runt (Emmaboda nånstans…)

Postad söndagen den 25 september 2022 09:00
Ett härligt lopp och bra väder, regnet började slå ner när jag satt mig i bilen efter loppet och var på väg hem. Härlig stämning på alla som sprang, jag blir glad och tar i... The post Örsjön Runt (Emmaboda nånstans…) first appeared on NU BLOGGAR HON.


Wi-Fi

Postad lördagen den 24 september 2022 14:46
Vad är det bästa Wi-Fi-namnet du har sett? Det nog: knulXXa…… ja, man vågar knappt skriva det….. The post Wi-Fi first appeared on NU BLOGGAR HON.


Fem en fredag: Att göra

Postad lördagen den 24 september 2022 07:39
Vilka titlar har du på din att läsa-lista? Just nu: Letar jag efter böcker om hur man bygger om en van till husbil, men inget jag skulle köpa böcker, utan lånar från bibblan och en... The post Fem en fredag: Att göra first appeared on NU BLOGGAR HON.


Tvillingar

Postad fredagen den 23 september 2022 15:30
Tar det 18 månader för tvillingar att födas? NEJ! Nu har jag aldrig haft tvillingar, det närmsta jag kommit är ett par från Kall när jag gick i Järpen, dom var värsta sattygen! The post Tvillingar first appeared on NU BLOGGAR HON.
För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.