Den stora kristna bloggkatalogen på nätet

Information om Urgamla Stigar

Bloggen lades upp den 8 maj 2014.

Urgamla Stigar - http://urgamlastigar.wordpress.com

Besöka direkt? Ja, ta mig till Urgamla Stigar nu! Där kan du läsa mer och kontakta bloggaren vid behov!

Beskrivning

Så säger HERREN: ”Ställ er vid vägarna och spana, rnfråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen rnoch vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.” - Jer 6:16rnrn”Ju längre jag lever, ju mer övertygad blir jag om att världen inte behöver något nytt Evangelium, som några påstår sig tro. Jag är helt övertygad om att världen inte behöver något annat än ”de urgamla stigarnas” djärva, fullödiga och orubbliga undervisning.” J.C. RylernrnVi är en blogg med flera skribenter som publicerar material med de gamla gubbarna. Puritanerna. J.C Ryle, Charles Spurgeon, George Whitefield, John Wesley, Martin Luther med flera.rnrnDet sker ibland genom citat och ibland genom artiklar innehållandes deras citat eller predikningar.

Inriktning: Väckelse
Tracker visningar: 10865
Klick ut: 72
Klick in: 286

Känner du någon som vill ta körkort?

Körkortsfrågor

För bloggaren...

Du som har denna blogg kan enkelt vara med i topplistan för kristna bloggar som finns här på KristnaBloggar.com. Du behöver lägga in en liten tracker knapp på din blogg. Din placering räknas utifrån hur populär din blogg är samt hur många klick till och från katalogen din blogg får. Varje vecka startas topplistan om så alla får en chans att va med i toppen. Infoga någon av knapparna nedan på din blogg så dina besökare ser knappen.

Format: 80x15 pixlar

Exempel:


Format: 88x31 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x2 pixlar

Exempel:


Format: 88x31x3 pixlar

Exempel:


Format: 120x60 pixlar

Exempel:


Format: 120x60x2 pixlar

Exempel:


Format: 125x125 pixlar

Exempel:


Format: 160x90 pixlar

Exempel:


Format: 180x60 pixlar

Exempel:


OBS: Du måste använda HTML koden ovan, länka inte till exempel bilden eller till kristnabloggar.com endast, då räknas inte trafiken.