Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Om bloggtjänsten blogg.se

Vi presenterar en kort översikt om blogg.se. Den här sidan har lästs av 9127 andra besökare. Det är en av de bloggtjänster som vi har skrivit om. Vet du om någon annan vi glömt berätta för oss! Vi tar gärna emot tips.

Myblogg.se blogg.se nya.bloggis.se

blogg.se

blogg.se
Besök direkt: http://blogg.se

Beskrivning från deras hemsida

Gratis blogg med adress som dittnamn.blogg.se. Massor med användare. Mycket populär tjänst.Kommentarer

Här får du en enkel blogg med reklam på. Du kan köpa bort reklamen om du vill. De använder ett eget utvecklat system med de grundläggande funktionerna. Posta, infoga bilder, kategorier och favorit länkar finns med. För dig som vill ha en enkel blogg är denna OK. Vill du vara med i Google behöver du SEO optimisera din blogg något eftersom detta inte är gjort. Detta kan göras då man kan ändra i HTML koden för mallen. Så detta ger ett stort plus till blogg.se. Du kan infoga Javascript kod och hela rubbet. Så, om du väljer att betala för att ta bort reklamen så kan du sätta in din egna reklam enkelt. Har dock inte massor med funktioner men bra för standard bloggaren!


Senaste ändringen av informationen ovan var den 28 februari 2009.