Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Om bloggtjänsten bloggagratis.se

Vi presenterar en kort översikt om bloggagratis.se. Den här sidan har lästs av 8539 andra besökare. Det är en av de bloggtjänster som vi har skrivit om. Vet du om någon annan vi glömt berätta för oss! Vi tar gärna emot tips.

voicly.com bloggagratis.se Wblogg.se

bloggagratis.se

bloggagratis.se
Besök direkt: http://www.bloggagratis.se

Beskrivning från deras hemsida

Skaffa en gratis blogg som dessutom är reklamfri.

Är du en av dem som funderar på att börja blogga?
Här får du möjligheten att skaffa en gratis blogg utan reklam!

Givetvis har du möjlighet att publicera inlägg bakåt i tiden, vilket gör att du kan fylla din blogg med tidigare händelser! Du kan även ladda upp bilder till din blogg samt välja om du vill att andra skall kunna kommentera dina inlägg eller inte.

Du får också tillgång till statistik över hur många det är som läser din blogg och du kan lägga in länkar till dina kompisars bloggar eller till dina favoritsidor.

Till skillnad från många andra bloggtjänster så är din blogg helt fri från reklam!
Du slipper alltså ha massa irriterande reklam som "förstör" din blogg.

När du skriver inlägg så pingar din blogg automatiskt några av Sveriges största bloggportaler vilket gör det enklare att hitta din blogg på nätet.
Det går även att prenumerera på din blogg via RSS.Kommentarer

Bra med reklamfri blogg. Dock är detta en variant som inte ger dig några större möjligheter att ändra din blogg. Du kan inte ändra i HTML koden så du kan inte lägga in knappar och bilder vilket behövs ibland. Man kan inte heller ändra länkar som man lagt till. Då måste man ta bort dem först och lägga till igen. Vad som gäller för SEO är inte heller så roligt. Ingen möjlighet att ändra i META taggarna eller lägga till egna sökord och beskrivningar på sina inlägg. Inte bra för den som vill få ut sin blogg i Google.

Så ganska låst.

Får nog säga att jag inte rekommenderar dem tyvärr.


Senaste ändringen av informationen ovan var den 1 mars 2009.