Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Om bloggtjänsten Expressen

Vi presenterar en kort översikt om Expressen. Den här sidan har lästs av 8864 andra besökare. Det är en av de bloggtjänster som vi har skrivit om. Vet du om någon annan vi glömt berätta för oss! Vi tar gärna emot tips.

Wordpress Expressen voicly.com

Expressen

Expressen
Besök direkt: http://www.expressen.se/blogg

Beskrivning från deras hemsida

Välkommen! Expressen.se har närmare 2 miljoner besökare i veckan och är därför ett effektivt skyltfönster mot webbvärlden. Succé! Vill du reagera, fundera eller bara skriva av dig? Du är inte ensam. Tusentals likasinnade bloggar just nu på Expressen.se - och antalet bloggare ökar i succéfart. Busenkelt! Så det är bara att sätta igång. Att börja blogga är enkelt och givetvis helt gratis!Kommentarer

Expressen måste ju ha blogg för sina läsare eftersom konkurenten Aftonbladet har en liknande tjänst. Samma här dock, enkelt och smidigt. För en nybörjare känns det som. Ärligt talat, vem vill blogga om man är seriös på en kvällstidning? Ja, det finns ju dem som vill så därför finns dessa bloggar.


Senaste ändringen av informationen ovan var den 28 februari 2009.