Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Om bloggtjänsten voicly.com

Vi presenterar en kort översikt om voicly.com. Den här sidan har lästs av 8942 andra besökare. Det är en av de bloggtjänster som vi har skrivit om. Vet du om någon annan vi glömt berätta för oss! Vi tar gärna emot tips.

Expressen voicly.com bloggagratis.se

voicly.com

voicly.com
Besök direkt: http://www.voicly.com

Beskrivning från deras hemsida

Gör din röst hörd med voicly! Lämna din voice och berätta för dina vänner, din familj och alla andra hur du känner och vad som händer i ditt framgångsrika, tråkiga eller vanliga liv. Voicly är en möjlighet för alla att via sin telefon uppdatera sin familj, sina vänner och sin omvärld med 30 sekunders röstmeddelanden från sitt liv.

Voicly kostar ingenting. Du betalar bara normal telefontaxa för att ringa ett lokalsamtal, utan några som helst påslag. Som användare är du inte bunden till någonting. Du kan avsluta ditt medlemskap när som helst. Premiummedlemskap erbjuds intressanta och frekventa användare samt mer kända personer som kan vara av intresse att följa. Alla medlemmar på Voicly får ett unikt identifikationsnummet – ett s.k. Voice-ID.

Den pinkod du erhåller används för att göra ett röstinlägg samt för login på sajten. Innan du börjar använda tjänsten rekommenderar vi att du ringer in en presentation av dig själv. Den kan vara på maximalt 15 sekunder. Det är den presentation andra hör innan dina röstinlägg spelas upp.Kommentarer

En ny sorts blogg. Spännande koncept där man skall tala in sin röst istället för att skriva om jag fattat rätt. Men känns lite som en grej som kommer sina ut i framtiden. Jag skulle inte orka spela in en massa meddelanden om varje gång jag handlat mat eller köpt en pizza eller dylikt. För oss kristna kan detta vara intressant då man kan berätta vittnesbörd om Jesus vilket alltid är bra! Så kolla in om du är intresserad av nya möjligheter på nätet. Det är ju gratis så...


Senaste ändringen av informationen ovan var den 28 februari 2009.