Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Det stod en blomma - Christer Åberg med ukulele


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 26 april 2016 12:12. Läs inlägget på bloggen här.

Christer Åberg spelar med sin ukulele och sjunger Teofil Engströms fantastiska sång "Det stod en blomma" i sitt live-program.

Det stod en blomma 1. Det stod en blomma så skön och blid, i dikesrenen där hemmavid. Den lilla blomman jag glömmer ej, den himmelsblåa förgätmigej.

Fast utan ord den bilden ger mig bud: Det finns en Gud, det finns en Gud. Ty allt det sköna som mitt öga ser, en större tro på Gud mig ger.

2. Långt över skogar och bergen blå, min blick så ofta vill gärna gå Där bäcken porlar så frisk och klar mitt öga gärna vill dröja kvar.

3. Ibland jag stått vid en fjällsjös strand, när sol gått ner i purpurbrand. De stolta höjdernas siluett en större tro på Gud mig gett.

4. När mörka natten har fallit på jag lyfter blicken mot höjden då. När jag ser stjärnornas himlabro jag kan ej tvivla, jag måste tro.

Text och musik: Teofil Engström"Live med Christer Åberg" sänds varje måndag klockan 20:00-20:15, på apg29.nu, Youtube, Facebook, och Twitter.

Nyckelord: christer åberg sång musik ukulele Teofil Engström live it ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.