Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Tisdag


Ett inlägg från bloggen: Jagvillgoraskillnad


Publicerad den 7 juni 2016 15:03. Läs inlägget på bloggen här.

Bosse har fixat ett galler till balkongdörren så att vi kan ha den öppen utan att katterna kan komma ut. Problemet är bara att vi inte heller kan komma ut :)

I fredags åkte Therese och jag ner mot Tylösand. Första anhalten var en fika i Askersund. Efter det blev det lagom med lunch i Jönköping tillsammans med Rebecka. Sedan ett stopp på Ullared!!Ullaredsfika:

När vi lite senare kom fram till Tylösands hotell åt vi först mat, men sedan hann vi också ner till stranden innan solen gick ner.På reklamen står det att de har 100 nyrenoverade rum. Vi hade tur som fick ett sådant.

Motivet ovanför sängen:

På lördagen åt vi frukost kl 7!! :)Var nere på stranden halv nio och solade i två timmar. Efter det åkte vi in till Halmstad och shoppade. Först fikade vi på Espresso House och sedan åt vi buffé på vår traditionella Kinarestaurang.

Efter shoppingrundan var vi ner till stranden i två timmar igen. Den här gången var det så varmt att vi badade. Det var säkert 20 grader i vattnet. Efter det vilade vi en stund på hotellrummet innan vi gick en kvällspromenad.


På söndag morgon halv fem vaknade jag av att Volvo on call ringde på min mobil. Larmet hade gått på bilen. Går ut och märker att bilen är strömlös. Larmet har gått - antagligen av att fåglar har hoppat på bilen och då har larmet tjutit tills batteriet tagit slut. En bärgare kom lite senare på morgonen med lite starthjälp. På hemvägen stannade vi och fikade i Adams fina lägenhet.
  

 
Nationaldagen firade vi med Nationaldagsbön. Jag ledde bönen och Andreas med team sjöng. Nästan hela lilla salen var full med folk. Jätteroligt!!Här ber Signhild f&o ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jagvillgoraskillnad.