Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Hon gifte sig med hunden


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 12 oktober 2017 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Bild: Expressen.  Vilhelmina gifte sig med sin hund Henry eftersom hon hade ”tröttnat på män”. Nu har de varit ”gifta” i 8 år.
43-åriga Wilhelmina Morgan Callaghan, från Nordirland, gifte sig med hunden på nätet efter att hon hade upptäckt att det fanns andra människor som har gift sig med sina husdjur.

En kvinna har gift sig med sina två katter och en annan kvinna bytte ringar med sin orm.
VigselbevisVilhelmina har fått vigselbevis på att hon är gift med sin hund, men trots detta så är det inte helt giltigt eftersom det är förbjudet att gifta sig med sina husdjur. Jag undrar när det kommer bli kampanjer för att Sådan är så kallade äktenskap ska bli lagliga?
Vi lever i en totalt förvirrad tid. Ena stunden läser vi om en muslimsk man i Nacka som har flyttat hit till Sverige med sina tre fruar och 16 barn, i den andra stunden läser vi om att man gifter sig med män, bara för att i nästa andetag läsa att någon har gift sig med sin hund!
Månggifte
Inte bara det, utan det propageras också för polygami. Inte bara från muslimskt håll utan också från svenskt politiskt håll! Till och med i barnböcker skrivs för månggifte på samma sätt som det skrivs om ”regnbågsfamiljer” och om homosexuella par i våra barnböcker. Ja då ska vi inte bara tala om all den här förrädiska och förödande genus propagandan som finns i vårt land

Människor behöver verkligen Jesus. Det är bara i Jesus Kristus vi blir frälsta och räddade och får i ordning på våra liv. Vad Bibeln sägerDärför skall en man lämna sin far och sin mor och hålla sig till sin hustru, och de skall bli ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.