Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Hur kan vi bli befriade från vanmakt och apati?


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 17 oktober 2017 12:12. Läs inlägget på bloggen här.

Läsarmejl av Svenne Det andliga mörkret blir allt mer kompakt i Sverige. Det ser ut som att den onda andevärlden triumferar och vill ta kommandot över oss kristna.
Den onde vet, att hans tid är kort. Därför är han verksam i stor vrede. Han vet att han är dömd att kastas i den eviga elden och samlar sina demoner till en sista attack mot oss i den yttersta tiden.
Djävulen griper allt hårdare tag om de ofrälsta för att hindra dem att komma till tro. De sluter sig mer och mer inom sina skal och blir alltmer otillgängliga för andlig påverkan.
Jesus går så långt att Han säger: "Natten kommer, då ingen kan verka". Han visste att det andliga mörkret i de yttersta dagarna skulle bli så mörkt att ingen skulle kunna verka. Även om man VILL verka, KAN man inte verka.
Men än finns det en kort tid kvar, då möjligheten att verka finns. Men i det tilltagande mörkret är det lätt att vi/jag grips av vanmakt och apati och blir mer eller mindre handlingsförlamade.
David Wilkerson från USA talade om svenskarnas apati under sitt besök här. Han sa, att NÖD är botemedlet mot apati. Jag såg ett videoklipp från hans besök och lyssnade till hans budskap. Jag var så berörd att jag grät hela tiden.
Vi/jag måste gripas av nöd, så att vi inte står likgiltiga och kallsinniga inför det beklämmande tillståndet i våra församlingar. Vi måste känna sorg och bedrövelse över att vi lider förlust i kampen mot det onda och att den onde vinner seger på seger.
De andliga ledarna måste vakna upp ock känna sitt ansvar. De måste bli gripna av Gud och få ett bättre herdesinne, så de kan hjälpa "fåren" fram till rikare, djupare andliga upplevelser. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.