Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Bombdåd mot Helsingborgs polishus - möjlig terrorattack


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 18 oktober 2017 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Bild: Svt.se. Polishuset i Helsingborg utsattes under onsdagen för ett bombdåd. "En möjlig terrorattack", säger terrorexperten Magnus Ranstorp. Strax efter midnatt natten till onsdag sprängdes entrédörren sönder till polisstationen i Helsingborg.  Ett 30-tal rutor krossades på fasaden.  Kraftig bombExplosionen var kraftig. Polishusets entré blev bortsprängd och fönsterrutor på byggnaden mittemot har förstörts i tryckvågen. Ingen människa skadades i explosionen."En möjlig terrorattack", säger terrorexperten Magnus Ranstorp.Attacker mot rättsväsendet och polis är i regel ovanliga i Sverige. De är ännu mer sällsynta utomlands, enligt Ranstorp.
Möjlig terrorattack"Jag måste understryka att jag inte kan tänkta mig att sådana här attacker sker i våra grannländer, jag kan heller inte tänka mig att de sker på andra platser runtom i Europa", säger Ranstorp och säger: "Det kan möjligen vara en terrorattack, det är en tolkningsfråga."Vi lever i våldets tid i Sverige. Den enda tryggheten som en människa kan ha är i Jesus Kristus. Har du ännu inte tagit emot Jesus behöver du göra det nu. Han är den ende som kan frälsa dig!Under den Högstes beskyddPs 91:1 Den som sitter
under den Högstes beskydd

och vilar

under den Allsmäktiges skugga,

2 han säger till Herren :

"Min tillflykt och min borg,

min Gud som jag litar på."3 Han ska rädda dig

från jägarens snara

och den härjande pesten.

4 Med sina fjädrar täcker han dig,

under hans vingar

finner du tillflykt.

Hans trofasthet är sköld och skärm. 5 Du ska inte frukta nattens fasor,

inte pilen som flyger om dagen,

6 inte pesten som smyger i m& ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.