Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

This / that


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 19 oktober 2017 18:06. Läs inlägget på bloggen här.

Det känns som att jag inte publicerat så många "roliga" inlägg på senaste, så idag blir det en lättsamt inlägg där ni får lära känna mig lite bättre :)
This / that
lakrits - choklad   Svårt, jag älskar saltlakrits också! Min nya favoritchoklad är dock saltlakrits, hallon och choklad i ett och dessutom Fairtrade (!!): Bubs Chokskalle.

 http://bubs.se/chokskalle/
 
pizza - hamburgare
kaffe - te   Jag är faktiskt lite av en kaffe-motståndare. Många tvingar sig själva att börja dricka det bara för att det är "coolt" eller "vuxet" och sen blir de beroende... Jag gillar te men dricker det inte så ofta, mest är det varmt vatten med mjölk som gäller (don't judge...).
mjölk - vatten   Jag brukade dricka mjölk mer än vad jag gör nu, men sedan hände nåt... Ärligt talat så har jag liiiite tankar åt det veganska hållet, det känns inte så mysigt att dricka kors mjölk. Men jag skulle inte klara mig utan mjölkchoklad och mjölk + ägg i mat...
McDonalds - Max   Alla dagar i veckan! McDonalds har inte ens något som jag kan äta utom typ pommes och morötter... (Deras vego-alternativ innehåller gluten.) Max däremot har jättegoda glutenfria halloumiburgare, deras kött är svenskt och de klimatkompenserar för sina transporter. 
mat - godis   Godis är gott, men om jag får välja är det absolut mat som gäller. Det finns så mycket god mat i världen! Indiskt, sushi, lax, vegetariska soppor...
sommar - vinter   Ett väldigt enkelt val. Vinter associerar jag med depression, mörker och kyla. 
guld - silver  
morgon - kväll  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.