Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Äntligen kan jag andas ut


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 24 oktober 2017 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Det har varit så mycket den senaste tiden. Framför allt i skolan men också på fritiden- högskoleprovet, barnpassning, kyrkan... Men nu har jag gjort veckans prov och lämnat in en stor matteuppgift och om tre dagar är det HÖSTLOV! Det ska bli så otroligt skönt. Då ska jag slappna av i några dagar och sedan ska jag på läger på Sandviken. Jag ska också jobba eftersom då sparar jag 700 kr vilket känns värt, det är bara några timmar per dag. Fy vad skönt det blir att släppa allt skolarbete ett tag!
 
Högskoleprovet var en ganska kul upplevelse. Jag gillar den typen av uppgifter, har faktiskt saknat nationella prov lite nu på IB... Frågorna om svenska ords betydelser tyckte jag faktiskt var roligt. Språknörd som jag är ;) Det ska bli spännande att få resultaten så småningom. 
 
Det har ju inte blivit så mycket inlägg här på senaste och jag känner mig faktiskt inte så inspirerad att skriva. Om ni har frågor eller förslag på vad jag kan skriva om blir jag jätteglad <3
 


Förra helgen gjorde Moa en jättefin frisyr på mig! Känns bra att jag har en egen frisör inför studenten ;)
  
PS. Har ni tips på bra filmer/serier är det också välkommet :) ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.