Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Vi ska till Tanzania!!


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 12 november 2017 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Familjen Ardebys äventyr fortsätter- Tansen, Taiwan och snart Tanzania! 
 
Mammas huvuduppdrag i Nepal var att skapa en kurs för barnsjuksköterskor, med mycket fokus på avledning, bemötande och barns rättigheter. Den började i Tansen, startades sedan även i andra städer i Nepal och nu ska den köras i en helt ny världsdel! Sjukhuset heter Nkinga och svenskar har varit involverade ända från början. I påsk startar kursen och, Lord willing, ska hela familjen åka till Tanzania i 2,5 veckor! 
 
Mina föräldrar alltså. De har ett sådant mod att gå mot strömmen och göra galna men fantastiska saker! De flyttade till Nepal i fem år med tre små barn, adopterade nummer fyra i 40-årsåldern och på påsklovet, när andra åker till Grekland på charter, tar de med hela familjen och åker till ett u-land där de aldrig varit förut. Wow.
 
Jag är så sjukt taggad på det här äventyret! Jag har aldrig varit i Afrika och det ska bli så kul att få upptäcka en ny kultur. Att det passar med min skolgång är helt otroligt. Vi åker just när jag har min plugg-period inför slutproven, när det inte är några lektioner. Så nice! 
 


 
Det verkar vara ganska likt Nepal, vilket nog blir både roligt och jobbigt. Men det dröjer förhoppningsvis bara ett år innan vi får åka dit också!  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.