Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Hårt pressad kristen


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 13 november 2017 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Läsarmejl av David B“Men båten var då redan mitt på sjön och var hårt pressad av vågorna, för vinden låg emot.” Matt.14:24Jesus var kvar på land medan hans lärjungar befann sig i en båt för att fara över till andra sidan sjön. Omständigheternas vågor pressar oss hårt många gånger och ofta kan det upplevas som att vinden ligger emot oss.
Församlingen i Sverige har jobbat i motvind många år nu. Vågorna har pressat många församlingar och troende. En del har i dessa tider börjat söka Herren. Andra har blivit modfällda och börjat kompromissa.
Men Jesus kom och gick på den av vinden upprörda sjön. Jesus är Herre och han vill kliva in i våra “församlingsbåtar” och personliga liv. Han har uppmaningar till oss personligen och till församlingar. Till Petrus sa han: “Kom" och Petrus steg ner från båten och gick på vattnet för att komma till Jesus. Petrus fick en erfarenhet och möte med Jesus.
Må vi höra vad Anden säger till oss personligen och till församlingarna. Det kan vara uppmaningar till omvändelse eller att ta nya steg i tro. Det kan också vara ord av uppmuntran och tröst.
Jesus vill möta sitt folk och detta land.
“Närma er Gud, så ska han närma sig er." Jak. 4:8

David BLäsarmejl--- OBS: Läsarmejl och artiklar som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar, vilket också gäller kommentarerna. Mina artiklar är oftast osignerade.  Nyckelord: Läsarmejl David B ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.