Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Väckelse innan Jesu återkomst


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 14 november 2017 05:05. Läs inlägget på bloggen här.

Läsarmejl av nils Ett uppmuntrande budskap från Herren, en väckelse innan Jesu återkomst.

Jack sheffield, en tonårig rebellisk ungdom sa det tog honom 6 år att komma till helvetet, och han slutade plågad och demoniserad.

Men en kvinna som älskade mig från ungdomsåren, hörde vad som hände. Någon sa: "Han går direkt till helvetet!" Hon sade: "Inte min Jack Sheffield, han går till himmelen!" Wanda hette hon, och hon fick mig ner på knä i ett dike på motorväg 98 i Texas.

När jag bad syndarens bön, kom flytande honung ner över mig, dränkte bort all smärta, fruktan, tvivel och vrede. Tvättade bort det rakt genom tårna och jag var fri, verkligt fri!

Han fick sedan vara till stor välsignelse för sjuka, och de besökte 6 olika sjukhus regelbundet, där de bad för sjuka som sade: "Vi måste ha Jesus."

För 20 år sedan var han med om en mycket svår bilolycka, då hans bil träffades av en 25 tons asfaltfordon. Jag körde en liten bil mest gjord av aluminium, polisen kom och sa att föraren inte klarar det, för det var så söndermosat.

Det blödde från aorta invärtes, levern var delad i mitten, 8 brutna revben, blandade frakturer, höften bruten på två ställen och blod sprutade från huvudet. Den unge mannen som krockade mig sade: "O, min Gud. Jag dödade prästen!" Mitt hjärta var brutet, men det vara bara 6 min. Från bästa traumacentret i landet.

Doktorn sa: "Du kommer nog inte att gå igen", och jag såg honom köra en rullstol. Det som kom ut ur min mun var vad jag sagt i flera år: Guds ord! "Doktor, någon där uppe gillar mig, och du kommer att göra ett fantastiskt jobb."Sedan f&o ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.