Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Perfekt julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 20 november 2017 13:01. Läs inlägget på bloggen här.

100 kr! En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt. Passa bra som julklapp!
Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg sitt livs längsta och mörkaste natt, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.
Vi får följa en mans orubbliga tro, och hans förtröstan och tillit på Guds ledning och omsorg när det otänkbara plötsligt inträffar och hans värld rämnar.
Boken är också en varmt berättad kärlekshistoria om Christers sökande efter Gud, hans längtan efter livslång kärlek och hans dröm om att en dag äntligen få känna sig verkligt älskad och önskad.Beställning
100 kr + 28 kr porto

Mejl: bok@apg29.nu
Telefon/SMS/Swish: 070-935 66 96
Boken passar bra som en present eller evangelisationsbok!Berättelsen om spindeln ur Den längsta natten
Sidorna 132-133


Första tiden var hemsk. Jag levde i en stor chock och visste inte hur jag skulle hantera situationen, och inte heller visste jag hur jag skulle hantera min dotter som bara grät och grät och grät...Jag hade gjort precis det som prästen hade rått mig till när jag hade frågat vad jag skulle säga till Dessan:"Säg precis som det är. Man kan inte skydda barnen från verklig­heten."Så jag berättade för Dessan att mamma var död, att hon var i himlen hos Jesus och aldrig mer skulle komma hem igen. När ett barn på dagis senare frågade henne var hennes mamma var, svarade hon:"Hon är död och är hos Jesus i himlen."Men nu bara grät och grät hon. Hon var otröstlig och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag gick i rummet med Dessan i min famn. Hon gr&aum ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.