Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Falska profeter finns det gott om! J Osteen Oprah, m fl


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 21 november 2017 12:12. Läs inlägget på bloggen här.

 
FALSKA PROFETER finns det gott om!   Joel Osteen, Oprah, ”The Secret,” New Age Occultism & Christianity
 
*In i en ny dimension*. Överallt kan man nu se detta fenomen I AM. 10.13 in i videon Joel Osteen igen:  han babblar om: ‘den största visionen i ditt liv’ ….10.50 in i videon ser du den stora egendomen som Joel O bor på, hade Jesus sådant?
…och att se O W göra illuminati-tecken är otäckt! Ser du vad dina ögon ser i denna videon, vad säger ditt hjärta??
 
Det är så med de människorna att de vill ha jordiska ägodelar att dyrka, ju mer de har desto lyckligare blir de, men dyrkar de och ger sitt liv åt Jesus? Knappast. Är inte himlen viktigare än jorden? Det viktigaste i en troendes liv:Att vi ger ut evangelium, Jesus och hans återkomst och att han ska hämta oss hem…Joel Osteen mixar ett budskap: att tro på G(g)ud och samtidigt tjäna pengar och leva i LYX, det går inte ihop. Och det är inte den lära som Gud gett oss i sitt ord!
 
12.00 in i videon:Religiösa shower är vad J O sysslar med och med korruption.Där finns ju foton på en del av alla de falska predikanterna, ser du?13.57 in i videon pågår något otäckt: J O säger Håll upp er biblar och säg efter mig: … I AM, jag har allt som bibeln säger…..Falskt prat!
Människor skall alltså försöka finna Gud INOM sig själva, det är NEW AGE så det brakar om det!
Madame Blavatskys tankar/lära är fortfarande i omlopp i världen!https://sv.wikipedia.org/wiki/Helena_Blavatsky, det finns mycket om hennes ockulta lära att läsa.
 
Du kan se mycket av det ockulta hur det sprider ut sig i världen och att de som säger de predikar Guds ord inte gör det, utan ti ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.