Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Låt gåvan inom dig flamma upp igen


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 3 december 2017 02:02. Läs inlägget på bloggen här.

Läsarmejl av David Billström “Därför påminner jag dig om att låta den Guds nådegåva flamma upp igen, som finns i dig genom min handpåläggning”. 2 Tim. 1:6
Paulus skrev och påminde Timoteus om att uppliva gåvan han redan hade fått. Du och jag som tror på Jesus har fått olika gåvor. En god förvaltare ser till att förvalta gåvan som blivit given.
Men det finns många olika saker som vill stoppa utflödet av Guds gåvor genom våra liv. Timoteus hade en uppriktig tro (vers 5) och det är många även idag som verkligen har en uppriktig tro. Men i Timoteus fall så hade på något sett fruktan krupit in och frusit in gåvan han fått av Gud.
Därför skrev Paulus, inspirerad av den Helige Ande: “För Gud har inte gett oss modlöshetens ande, utan kraftens, kärlekens och självbehärskningens Ande". 2 Tim. 1:7
Vad det än kan vara som kanske har fått dig att slå av på takten och inte låta gåvan inom bli till välsignelse för din omgivning, så vänd nu blad.
Käre broder och syster, låt gåvan inom dig FLAMMA UPP IGEN.
Gud välsigne dig.

David BillströmLäsarmejlNyckelord: Läsarmejl David Billström ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.