Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

USA erkänner Jerusalem som huvudstad


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 6 december 2017 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Bild: Aftonbladet. USA:s president Donald Trump meddelade under ett tal ikväll att han erkänner Jerusalem som Israels huvudstad och tänker flytta den amerikanska ambassaden till staden.Om det här erkännandet publicerade signaturen J.J. redan den 1 december läsarmejlet "Brådskande information: Profetiska tider" att detta skulle ske.Kommer du ihåg profetian som profeterades några år innan Trump blev vald till president? Läs den här igen: Profetia: Trump blir president.Skärmbild: Apg29. ProfetianBland annat lyder profetian från 2011 så här:För jag kommer att använda den här mannen att skörda det USA har sått för och plundra från fienden vad han har stulit och returnera det 7 gånger tillbaka till USA. Fienden kommer att säga Israel, Israel, hur Israel? För Israel kommer att skyddas av USA igen. Anden säger ja! Amerika kommer återigen att stå hand i hand med Israel, och de två skall vara ett. För banden mellan Israel och USA kommer att vara starkare än någonsin, och Israel kommer att blomstra som aldrig förr.
Guds Ande säger: jag kommer att skydda Amerika och Israel, för nästa president kommer att vara en man av hans ord, när han talar kommer världen att lyssna och känna att det är något större i honom än alla andra före honom. Den här mannens ord är hans förbindelse och världen och Amerika kommer att veta detta och fienden kommer att frukta detta, för den här mannen kommer att vara orädd. Anden säger, när den finansiella skörden börjar så skall det ske parallellt i det andliga för Amerika.
Profetiska tiderVi lever i profetiska tider snart sker uppryckandet och Jesus kommer tillbaka! Är du redo? har du tagit emot Jesus och är frälst?De ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.