Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Hat eller sanning


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 13 december 2017 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Jag fick en kommentar på en artikel med rubriken "Den antikristliga anden styr kyrkorna och samfunden" och som jag väljer att publicera och skriva lite om för att det är så typiskt för ”falska” kristna att inte vilja vara i sanningen utan halvt som halvt i sanningen vilket de har lärt sig att man måste vara för att kunna bli väl emottagna av världen och av världens människor och de sionistiska judarna som styr allt som finns i alla samhällen numera samt allt som finns i  kyrkor och i samfund.
Man blandar sanningar med lögner hej vilt och beskyller dem som talar sanning för att vara hatiska, obibliska, kärlekslösa, fördömande, intoleranta med mera och sist men inte minst och som grädde på moset för att vara JUDEHATARE.
Så här såg kommentaren ut: 
Jag läste om det här med ånger och omvändelse vilket är helt rätt och bibliskt. Skickade också en länk om det till min man. Men sen började jag läsa runt på din sida. Och blev chockad av HATET. Helt obibliskt hur du hatar tiggare skriver om dumma svenskar och kristna som hjälper dom. Läs din bibel helt och hållet! Och du verkar vara judehatare också. Det kommer Jesus inte gilla. Han älskar sitt utvalda folk, Gud håller sitt löfte till judarna. De har en stor plan i världshistorien. Det hjälper inte att du skriver om sanningen i bibeln när du också skriver falska saker. Må Gud öppna dina ögon.
Ingenstans i mina artiklar om de parasiterande zigenarna från Rumänien (ett EU land som Sverige liksom andra EU länder har gett miljontals kronor till) och som trots det har förbjudit dem att tigga i sitt eget land (av någon konstig anledning), har jag sagt att jag hatar dem som människor.
Däremot hatar jag de ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.