Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Jularna i mitt liv


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 18 december 2017 14:02. Läs inlägget på bloggen här.

Tänkte ta med er på en liten resa genom mina jular de senaste 10 åren. De två jag inte hittat bilder från är 2014 och 2016, vilket känns lite symboliskt eftersom det var de två jularna jag var deprimerad. Men här har ni åtta av mina jular i bild och text, enjoy :)
 
2007
 
Första julen med John, sista julen i Sverige. Jag minns inte så mycket men jag tror vi hade mysigt.

 
2008 
Första julen i Nepal. Vi hade en finsk lärarinna och gick ett mini-luciatåg, jag, Moa och den tredje eleven i skolan. Jag minns att vi firade jul med ett gäng grannar och andra vänner. 
 
2009


 
Musikal-julen. Två tonåringar i vårt missionärsbarns-gäng organiserade en musikal som alla barn var med i. Vi hade så roligt, övade i två månader, gjorde egen rekvisita och hade en fantastisk gemenskap. Mormor var också och hälsade på oss den julen, jätteroligt!
 
2010

 
Vi var många skandinaver i Tansen det året och hade ett ordentligt luciatåg ;) Mamma fyllde 40 fyra dagar innan julafton. Den bästa julklappen var att få veta att vi äntligen skulle få vår första kusin på mammas sida, som sedan föddes på min 12-årsdag <3

 
2011 
Det var sista julen i Nepal, men det tänkte vi nog inte så mycket på. Tomten ni ser på bilden var pappan till sjukhusets chef och besökte oss varje jul. Han var i 80-årsåldern men reste från Storbrittanien till Nepal varje jul, ganska imponerande!
 
2012

 
Julen vi tillbringade i Sverige, några få dagar efter vi kommit dit efter Nepal och Thailand (kolla hur bruna vi är jämfört med vår kusin...). Det var "lu ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.