Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Artiklar om svenskhet & integration


Ett inlägg från bloggen: MXp


Publicerad den 10 januari 2018 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Tre skribenter tillåts yttra sig i PK-media. Är detta månne ytterligare ett bevis på en välbehövlig sinnesändring i åsiktskorridoren?...(1) ANN HEBERLEIN:
'Älska dina nära medmänniskor först'
[Utdrag: ]GÄSTKRÖNIKA Rädda gärna världen, men se till att ta hand om det som är ditt största ansvar först. Ta hand om dina barn, dina föräldrar, din partner och dina vänner. Det är vad en människa som är god på riktigt gör, skriver gästkolumnisten Ann Heberlein.* * *(2) MAGDALENA ANDERSSON:
'Ej fungerande integration'
[Utdrag: ]Finansminister Magdalena Andersson (S) tycker inte att integrationen av asylsökande har fungerat i Sverige och mottagandet är fortfarande inte bra, anser hon.

– Integrationen fungerar inte som den ska. Det gjorde den inte före hösten 2015 heller, men för mig är det uppenbart att vi inte kan ha ett större asylmottagande än vi klarar av att integrera. Det blir inte bra för de människor som kommer hit och det blir inte bra för samhället i stort heller, säger hon i en intervju med Dagens Nyheter.
De som kommer hit kommer att möta ett mycket ansträngt läge och enligt Andersson finns det större möjligheter att få bostäder och utbildning i andra europeiska länder, där man dessutom kan behandla ärendena snabbare.
– Jag tänker att de personerna har större möjligheter om de söker sig till något annat land, säger hon till DN.
Finansministern tycker också hennes eget parti har skuld i att läget blivit så ansträngt.
– Det finns anledning för oss Socialdemokrater att vara självkritiska. Vi skulle tidigare ha varit tydliga med att vi inte kan ha ett större mottagande än vad samhället klara ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av MXp.