Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Din hälsa. GO VEGAN! Ät INTE DJUR


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 13 januari 2018 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

DIN HÄLSA.  Jorden /världen är så förgiftad, vilket du snart kan läsa mer om här på sidan. Just därför att det är så farligt med kött och mjölk m m, så anser jag att man bör tänka sig för. Gud skriver om örter och frön och frukt och det är det som jag är mest intresserad utav, och som jag tycker man ska äta istället för att äta DJUR!   GO VEGAN!

Mat
Och Gud sade: ”Se, jag ger er alla fröbärande örter på hela jorden och alla träd med frukt som har frö. Detta skall ni ha till föda.
(1 Mos 1:29)
Allt som rör sig och har liv skall ni ha till föda. Så som jag har gett er de gröna örterna ger jag er nu allt detta.
(1 Mos 9:3)
Du skall äta och bli mätt, och du skall prisa HERREN, din Gud, för det goda land han har gett dig.
(5 Mos 8:10)
Du vattnar bergen från dina salar, jorden mättas av den frukt du skapar. Du låter gräs skjuta upp för djuren och örter till människans tjänst. Så låter du bröd komma från jorden och vin som gläder människans hjärta.
(Ps 104:13ff)
Bättre ett fat kål med kärlek än en gödd oxe med hat.
(Ords 15:17)
Och när ni kommer till en stad där man tar emot er, så ät det som sätts fram åt er.
(Luk 10:8)
Sedan sade Jesus till sina lärjungar: ”Därför säger jag er: Gör er inte bekymmer för ert liv, vad ni skall äta, eller för er kropp, vad ni skall klä er med. Livet är mer än maten och kroppen mer än kläderna. Ge akt på korparna. De sår inte och skördar inte, de har inte förrådsrum eller loge, och ändå föder Gud dem. Hur mycket mer värda är inte ni än f&ari ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.