Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Vi och Dom


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 21 januari 2018 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

Att se människor som representanter för ett kollektiv (oavsett vilket kollektiv eller med andra ord vilken grupp de tillhör) istället för att se dem som individer, är något som samhället (inte minst media) alltid har varit specialister på i ”VISSA” fall.
Det är sant att vare sig vi vill eller inte så tillhör varenda en av oss olika grupper/kollektiv och för att ge några exempel på grupper (om man bortser från familjen) så kan det röra sig om gruppen handikappade kontra gruppen friska, gruppen äldre kontra gruppen yngre, gruppen hemlösa kontra gruppen som har bostäder, gruppen rika kontra gruppen fattiga, gruppen arbetslösa kontra gruppen som har arbete, gruppen som röstar vänster kontra gruppen som röstar höger med mera med mera i det oändliga.
Trots att alla tillhör olika grupper som i sin tur är en del av samhället är alla samtidigt individer (enskilda människor) med allt vad det innebär på gott och ont. Individer som står upp för den grupp/de grupper de tillhör.
Där det finns grupper (olika kollektiv) handlar det alltid om vi och dom (vi som tillhör gruppen, vilken grupp det än handlar om, och dom som inte tillhör gruppen) och det gäller i alla länder och bland alla folk. Det finns inte ett enda land eller ett enda folk utan uppdelning i ”VI OCH DOM” (det vill säga grupper/klaner/kollektiv inom de olika länderna och bland folken) vilket de lögnaktiga sioniststyrda medierna (som ägs och kontrolleras av Satans synagoga) inklusive de lögnaktiga politikerna (landsförrädarna) och representanterna inom myndigheter och dylikt i Sverige gör allt för att förneka i syfte att förstöra landet och splittra upp befolkningen så att denna blir lättare att styra i ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.